1. Poze lucrari - tronsonul Terminal Ghencea - Strada Brașov
- Marian Andrei
- Administrator
1. Poze lucrari - tronsonul Terminal Ghencea - Strada Brașov
- Marian Andrei
- Administrator
19.08.2022
- Marian Andrei
- Administrator
Cateva poze de azi 13.02.2024, directorul trustului spune ca tronsonul acesta va fi gata pana in vara.
- Marian Andrei
- Administrator
22 februarie 2024 - Evolutii vizibile pe santier, deja au terminat cu mare parte din retelele edilitare, au ramas lucrari mai grele in zona Tamilia.
- Marian Andrei
- Administrator
7 martie 2024, azi am fost dupa terminarea programului muncitorilor pentru a reusi sa imi fac o imagine generala. Evolutia pot spune ca e semnificativa in mai putin de o luna, deja se pregateste betonarea caii rutiere.
- Marian Andrei
- Administrator
Portiune comuna.
Pare ca au tinut cont si au facut, pe sensul spre Ghencea, baza pentru viitoarea statie de la stadion.
Inca nu imi este foarte clar cum o sa traseze marcajele un se termina drumun nou si se face legatura cu cel acutal de la capat.
Dublarea linie de tramvai pe portiunea de langa capat in ce lot e inclus sau cine se ocupa? + legarea cu restul liniei pe ambele sensuri pentru a merge direct catre 13 Septembrie/Brasov?
Inca nu imi este foarte clar cum o sa traseze marcajele un se termina drumun nou si se face legatura cu cel acutal de la capat.
Dublarea linie de tramvai pe portiunea de langa capat in ce lot e inclus sau cine se ocupa? + legarea cu restul liniei pe ambele sensuri pentru a merge direct catre 13 Septembrie/Brasov?