Tramvaiele Bucur LF-CA (seria 406-417)
- Marian Andrei
- Administrator
La traseu la ora actuala - 407, 409, 410, 411, 412, 413, 417. Slab de tot pentru niste tramvaie destul de noi.
- Marian Andrei
- Administrator
Pai la cum merg lucrurile era evident ca ele trebuie sa stea cel mai mult defecte 
- Marian Andrei
- Administrator
Sunt foarte eficiente, cel putin la inceput era rece bine in vagoane, dar nu am mers mai mult de doua sezoane.
- Rathgeber2523
- Utilizator avansat
407 si 410 la Romprim
- Rathgeber2523
- Utilizator avansat
#408 ieri in 21
- Rathgeber2523
- Utilizator avansat
#412 într-o apariție rară pe Linia 19.
- Marian Andrei
- Administrator
Tramvaiele Bucur LF ale STB SA încep să treacă prin reparații capitale la URAC. Seria s-a oprit la doar 17 tramvaie deși ar fi putut fi un surplus de tramvaie moderne până la noi achiziții
Conform informațiilor mobilitate.eu, tramvaiul 411, al 11lea vagon din serie, produs în anul 2013, se află la URAC unde trece prin procedurile de reparație capitală, ce constau în recalbări, înlocuirea componentelor uzate, reparația generală a boghiurilor și a salonului călătorilor. De asemenea, este posibil ca tramvaiul să fie echipat și cu aer condiționat în salonul călătorilor, STB SA derulând o procedură de licitație pentru echiparea cu aer condiționat a acestui tip de tramvai. De asemenea, tramvaiul va primi și o nouă grafică de vopsire, în paleta verde de culori a transportului public din București, dar cu o grafică adaptată la caroseria modelului Bucur LF.
https://mobilitate.eu/stb-sa-rk-blf/
Conform informațiilor mobilitate.eu, tramvaiul 411, al 11lea vagon din serie, produs în anul 2013, se află la URAC unde trece prin procedurile de reparație capitală, ce constau în recalbări, înlocuirea componentelor uzate, reparația generală a boghiurilor și a salonului călătorilor. De asemenea, este posibil ca tramvaiul să fie echipat și cu aer condiționat în salonul călătorilor, STB SA derulând o procedură de licitație pentru echiparea cu aer condiționat a acestui tip de tramvai. De asemenea, tramvaiul va primi și o nouă grafică de vopsire, în paleta verde de culori a transportului public din București, dar cu o grafică adaptată la caroseria modelului Bucur LF.
https://mobilitate.eu/stb-sa-rk-blf/
- Marian Andrei
- Administrator
Nu va fi gata pana atunci, ar fi bine daca reusesc sa le faca mai repede, dar din pacate nu cred. Pe 5 cu siguranta inaugurarea va fi cu un Imperio.