Tramvaiele Astra Imperio Metropolitan
- Marian Andrei
- Administrator
Nu vreau sa vad discutii despre defecte si blocaje aici, nu a fost mare lucru.
- Marian Andrei
- Administrator
Se va regla pe parcurs sau cand intra ultimele Imperio aici. Oricum Alexandria trimite constant cateva CH PPC aici. Nu ramane nicio linie mixta non PPC - Imperio. 41 e 41, a fost mai usor sa fie facuta full PPC ca au venit si modernizatele din URAC.
- Marian Andrei
- Administrator
E si 33 in pregatire, nu stiu daca a ajuns. Oricum ajunge un vagon pe saptamana.
- punmeister
- Utilizator avansat
Primul vagon pentru sfantul inelar
- Marian Andrei
- Administrator
Doamne apara si pazeste ca turbau unii ca de ce nu au intrat pe inelar.
- Marian Andrei
- Administrator
3833, 3834, 3835, 3836 au fost bagate in turatia liniei 10 de la 1 mai, dar vor circula pe masura ce sosesc si sunt gata de traseu.
Poza anterioara era ceva groaznic si fara sens, prin urmare a fost stearsa. Va rog, pozele care nu aduc ceva nou, dar sunt interesante, sunt acceptate, dar sa fie poze ok.
Poza anterioara era ceva groaznic si fara sens, prin urmare a fost stearsa. Va rog, pozele care nu aduc ceva nou, dar sunt interesante, sunt acceptate, dar sa fie poze ok.
A revenit la traseu.
- Marian Andrei
- Administrator
Nu cred.
- Marian Andrei
- Administrator
3825 si 3832 vor lipsi o perioada in urma unui accident in depou. Alte detalii nu mai au rost.
Pe traseele in care circula circula tramvaiele noi,ar trebui facut cumva sau pusi stalpisori pana in buza intersectiei.Asta pentru a nu se mai putea face tot felul de viraje care sa duca la accidente.Din ce am inteles,cam de la asta se trag geamurie sparte,ca au intrat unii in ele.
- Marian Andrei
- Administrator
Intre Razoare si Viilor e cel mai nasol, zilnic sunt accidente din cauza zonelor de acces in curtile blocurilor si insitutiilor din zona, de cele mai multe ori soferii nu se asigura.
- Vlad D.
- Utilizator avansat
De ce ai pune stâlpișori pe un tronson deja delimitat de trafic cu greentrack (aici făcând referire la tronsonul Șura Mare - CFR Progresul, cam pe unde a fost șifonat 3830)? Nu e vina STB-ului că nu e delimitat tronsonul cu stâlpișori, ci e vina celor care au primit permis de conducere la pufuleți cu surprize, iar aici realizăm că nu conduc conform conduitei preventive și astfel se produc tot felul de accidente.
Printre cele enumerate si de prietenul Marian,plus intersectia de la Luica as mai aduce o in discutie.Acolo este haos total,ar trebui reconfigurata intersectia,nu stiu sa zic acum ce s ar putea face dar sigur s ar gasi solutii.Acolo,pe langa autobuzele(102,116) care sunt prinse aproape la fiecare semafor in intersectie,mai sunt si tiruri.Des trec pe acolo astfel de tiruri si pana iau virajele si trec de intersectie,se face un haos total
Intre Viilor si Razoare s ar putea rezolva problema,Marian,cu niste bariere la care sa le dai niste cartele angajatilor si astfel ar fi mai vizibila si treaba pentru tramvaie si nu ar mai intra toti pe acolo adhoc...
Intre Viilor si Razoare s ar putea rezolva problema,Marian,cu niste bariere la care sa le dai niste cartele angajatilor si astfel ar fi mai vizibila si treaba pentru tramvaie si nu ar mai intra toti pe acolo adhoc...
Exact. BPR-ul este ca si inexistent pe strazile Bucurestiului. Si daca suni sa ei nu o sa iti raspunda nimeni. Acum vedem rezultatelor permiselor date pe ochii frumosi acum cativa ani.Vlad D. scrie: ↑Mar Mai 02, 2023 4:23 pmDe ce ai pune stâlpișori pe un tronson deja delimitat de trafic cu greentrack (aici făcând referire la tronsonul Șura Mare - CFR Progresul, cam pe unde a fost șifonat 3830)? Nu e vina STB-ului că nu e delimitat tronsonul cu stâlpișori, ci e vina celor care au primit permis de conducere la pufuleți cu surprize, iar aici realizăm că nu conduc conform conduitei preventive și astfel se produc tot felul de accidente.
- Marian Andrei
- Administrator
3833 si 3834 au facut azi noapte rulajul pe liniile 10 si 25, este in pregatire 3835. Cele doua vor fi receptionate cel tarziu in weekend, ramanand de vazut daca vor fi scoase pe linia 25 pana la reparatia celor tamponate sau se va astepta sa mai fie vagoane pentru iesirea in 10 peste 2 saptamani.
Daca le baga in 25 automat ar amana si mai mult inaugurarea lor in 10,pana vor veni altele,inregistratul si asa mai departe,in cel mai fericit caz i-ar prinde sfarsitul lunii si nu cred ca vor asta. M-ai ales dupa mutarea turelor de Militari in 10,semn ca vor sa introduca cat mai repede noile tramvaie in 10. Dupa parerea mea,cel tarziu in weekend le vom vedea pe primele 2 sosite in...inelar.
In 25 automat ar ramane 2 ture din 10 care cu siguranta vor fi acoperite cu albastrelele,sau din cele verzi si se mai scapa de 2 tatre.Celelalte 2 pot fi acoperite cu v3auri imprumutate de la alte depouri,cum s a mai facut si pana acum,de altfel...
In 25 automat ar ramane 2 ture din 10 care cu siguranta vor fi acoperite cu albastrelele,sau din cele verzi si se mai scapa de 2 tatre.Celelalte 2 pot fi acoperite cu v3auri imprumutate de la alte depouri,cum s a mai facut si pana acum,de altfel...
Ultima oară modificat Joi Mai 04, 2023 11:54 am de către Lucian, modificat 1 dată în total.