NOUTATI!!! Reteaua de siteuri Mobilitate.eu/Metrou Usor intră în al 19lea an de activitate

Despre platformă, regulament, ghid de utilizare si discutii administrative
Marian Andrei
Administrator

Vin Dec 27, 2024 10:58 am

Cu ocazia sarbatorilor de iarna si a revelionului 2024-2025 va anunt cu placere ca reteaua de siteuri Mobilitate.eu, cea care este de fapt continuarea platformei si siteului Metrou Usor (ce exista acum nu are nicio legatura cu conceptul lansat de mine incepand cu iarna 2005-2006), implineste 19 ani de activitate. Începută initial la finalul lui 2005 ca o platforma de imagini cu linia 41, și lansată efectiv ca platforma foto pentru toata capitala incepand cu martie 2006 si devenita platforma de stiri si forum incepand cu 2009, platforma Metrou Usor s-a remarcat constant în special pana în anul 2014 prin reportajele cascadă - day by day - la marile proiecte din capitala, cum ar fi santierele pasajelor și magistralei 5 de metrou, dar și ale modernizarilor liniilor de tramvai. Reportajele se concentrau pe prezentarea la obiect si la subiect a lucrarilor, cu detalii chiar de la constructori si proiectanti despre solutiile si tehnologiile alese. Din pacate intr-o perioada cu lipsa de timp si alte proiecte personale, cum ar fi dezvoltarea atelierului de machete si proiectare 3D, anul 2015 a adus pe platforma Metrou Usor o noua administratie, pe care initial am considerat-o capabila in a continua proiectele incepute de mine dar si de echipa care m-a ajutat mai ales din anul 2009 sa pun bazele forumului Metrou Usor, echipa care in mare parte s-a dizolvat intre timp din pacate. Actualul Metrou Usor este o continuare doar cu numele a ceea ce a fost, concentrata in special pe agasarea utilizatorilor acelui forum, pe o platforma problematica si defectuoasa dar si concentrata pe atacuri constante si fara o baza reala orientate catre constructori, autoritati, operatori de transport si chiar a unor mecanici de locomotiva care pun suflet in ceea ce fac. Astfel, desi cu alt nume, continuarea proiectului Metrou Usor este Mobilitate.eu, cu platforma de stiri, forumul de comunicare dar și cu paginile din reteaua de social media destinate postarii de poze si filme.

Daca platforma de stiri si paginile de social media sunt orientate exclusiv pe postarea de informatii, platforma de comunicare pe care ne aflam este deschisa si publicului larg, oricine doreste avand posibilitatea sa se inscrie, dar dupa cum am mai spus, ne diferentiem de restul platformelor si forumurilor prin faptul ca aici NU este un loc dedicat spottingului, ci postarilor care chiar aduc informatii, de asemenea din nou repet ca NU sunt permise discutiile prea lungi despre vehicule defecte si alte subiecte fara sens.

Totusi, daca pana acum am fost mai strict la activarea conturilor, incepand de azi am decis sa dau o sansa si celor care sunt cunoscuti ca spotteri sau activeaza si pe alte forumuri, totusi cu rugamintea sa se adapteze modului de lucru de aici si sa respecte regulamentul nu foarte strict. Pentru ca timpul de administrare este limitat, voi aplica regula ca pana acum, cine nu respecta standardele de aici va fi rugat prin mesaje sa se conformeze, iar daca acest lucru nu se intampla, contul va fi sters.

Va doresc sarbatori fericite in continuare!

DSC_3181-Enhanced-NR.jpg
DSC_3181-Enhanced-NR.jpg (294.67 KiB) Vizualizat de 362 ori
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre platforma de comunicare Mobilitate.eu”