Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Marian Andrei
Administrator

Vin Ian 17, 2025 4:50 pm

Ma bucur ca am inceput sa ne reunim aici, cu destui oameni plecati sau executati pe metrou greu dupa marele zeu admin care nici nu mai sta in tara a luat-o razna. Da afara si mustreaza mereu oameni care sunt de ani de zile dedicati forumului, in timp ce aia care discuta 10 pagini despre nuanta faiantei de la baia soacrei nu stiu carui sofer sau de nu stiu ce parasolar sunt lasati in pace fara probleme.

Aici, cu riscul sa fie mai putina activitate, nu vreau sa facem asa ceva, ci vreau sa ne axam mai mult pe esentialul procesului de mobilitate si evolutia proiectelor si tehnologiilor din domeniul unde unii profesam, altii suntem doar pasionati sau pur si simplu doritori al unui transport mai eficient. De asemenea, nici spottingul cu un "dump" cu 100 poze fara noutati nu vreau sa il promovez, fiind destule platforme unde se pot posta poze si sharui mai usor decat aici, exemple Instagram, Facebook, Flickr etc.

O sa va mai bat la cap, si pe viitorii inscrisi, cand vad mesaje de genul, dar prefer sa abordez pe fiecare doa caz, decat sa stau cu un regulament rece si util doar cat un sul de hartie igienica. Incerc sa corectez pe fiecare cand e cazul, ultima dorinta fiind sa dau afara pe cineva, desi s-a mai impus si masura asta de cateva ori.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Cristi
Utilizator avansat

Dum Ian 19, 2025 6:11 pm

Marian Andrei scrie:
Vin Ian 17, 2025 4:50 pm
Ma bucur ca am inceput sa ne reunim aici, cu destui oameni plecati sau executati pe metrou greu dupa marele zeu admin care nici nu mai sta in tara a luat-o razna. Da afara si mustreaza mereu oameni care sunt de ani de zile dedicati forumului, in timp ce aia care discuta 10 pagini despre nuanta faiantei de la baia soacrei nu stiu carui sofer sau de nu stiu ce parasolar sunt lasati in pace fara probleme.

Aici, cu riscul sa fie mai putina activitate, nu vreau sa facem asa ceva, ci vreau sa ne axam mai mult pe esentialul procesului de mobilitate si evolutia proiectelor si tehnologiilor din domeniul unde unii profesam, altii suntem doar pasionati sau pur si simplu doritori al unui transport mai eficient. De asemenea, nici spottingul cu un "dump" cu 100 poze fara noutati nu vreau sa il promovez, fiind destule platforme unde se pot posta poze si sharui mai usor decat aici, exemple Instagram, Facebook, Flickr etc.

O sa va mai bat la cap, si pe viitorii inscrisi, cand vad mesaje de genul, dar prefer sa abordez pe fiecare doa caz, decat sa stau cu un regulament rece si util doar cat un sul de hartie igienica. Incerc sa corectez pe fiecare cand e cazul, ultima dorinta fiind sa dau afara pe cineva, desi s-a mai impus si masura asta de cateva ori.
Pe forumul ala, sincer sa fiu, de cativa ani incoace, s a schimbat in rau respectivul forum, nu il mai stiam cum era odata, pe vremuri… Pacat ca oamenii care isi dedica o buna parte din timp pentru acel forum sunt dati afara sau mustrati/bagati in vacanta pe o buna perioada de timp ca nu sunt de acord cu ADMINISTRATIA proasta a forumului respectiv… Dar nu pot sa nu mentionez ca uneori se discuta niste chestii de te doare capul…si sunt multe exemple, unul din multele exemple este utilizatorul Shoppy, care mereu trebuie sa deschida gura si sa comenteze ceva, in general impotriva titularizarii/titularilor etc., dar el nu spune niciodata ca unele masini arata f bine dpdv tehnic si estetic datorita titularilor… in fine, pacat de respectivul forum, sper ca forumul asta sa nu ajunga vreodata la fel cum a ajuns MU.
Solaris pe 70. 8-)
Lucian
Partener forum

Mar Ian 21, 2025 5:27 pm

Lucian
Partener forum

Lun Ian 27, 2025 10:26 pm

Interesant...cei de la sectorul 3,vor sa ajute la extinderea trenului metropolitan
https://buletin.de/bucuresti/trenul-met ... U89IxQA4Cw
Marian Andrei
Administrator

Mar Ian 28, 2025 5:08 pm

Cred ca o idee mai buna era sa se renunte la o parte din planseul ala, sa ramana doar in 2-3 zone de traversare rutiera si pietonala, iar mai ales in zona centrala a pietei sa fie reorganizat peisagistic totul, cu integrarea raului deschis.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Lucian
Partener forum

Mie Ian 29, 2025 5:47 pm

Asta cu siguranță,va duce la o aglomerație si mai mare in transportul de suprafață...
https://economedia.ro/metrourile-circul ... -Z-3H3bjPQ
Lucian
Partener forum

Joi Ian 30, 2025 1:09 pm

Nu mai devreme,de 2-3 luni vor începe lucrările la planseu...
https://sectorul4live.ro/noutati-despre ... 2quXbsL2Ng
Lucian
Partener forum

Joi Ian 30, 2025 9:54 pm

Lucian
Partener forum

Vin Ian 31, 2025 12:12 pm

Sunt curios daca vedem din electrice și în alte linii,de la 1 feb...
https://www.facebook.com/share/v/15p9NNyb6C/
Lucian
Partener forum

Vin Ian 31, 2025 12:41 pm

Actualul primar despre achiziția de tramvaie noi,modernizarea liniilor de tramvaie.
P.S : L am auzit și pe la tv ultima data(daca nu gresesc) că din martie se vor mai deschide șantiere privind modernizarea liniilor de tramvaie pentru că de atunci se deschid ghidurile pentru fondurile europene. Neoficial,am tot auzit zilele acestea,că s ar vrea sa se mai deschida,un șantier(cel puțin),acum in februarie,probabil din cei care s ar fi angajat că lucrează pe banii lor până se fac plățile.
Aici,cu siguranță îmi poate și ne poate confirma,Marian,cele spuse și anume daca se mai deschide vreun șantier ...între timp.
https://www.instagram.com/reel/DFfHgQSI ... hiODZmNQ==
Aron28
Utilizator nou

Lun Feb 03, 2025 7:32 am

@Marian ai idee sau ai putea afla cam cate reclamatii si descarcari de imagini se fac zilnic din camerele de la vehicule, pentru masini parcate in statii, mers pe banda etc. Din descarcari cate sutn efectvi raportate la politie si cate sanctiuni s-au dat pe baza asta pana acum. Nu de alta dar pe teren in zone cu probleme nu se vede nicio imbunatatire....
Lucian
Partener forum

Lun Feb 03, 2025 11:29 am

Ed4014
Utilizator avansat

Lun Feb 03, 2025 9:51 pm

O prezentare a noului autobuz electric Mercedes-Benz eCitaro K :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”