Sâm Mai 31, 2025 8:38 pm
Da,auzisem și de varianta asta. Am trecut chiar recent pe R.Valcea,dar nu am văzut deocamdată să fie amenajata vreo statie pe acolo. Ce am propus,era treabă de moment,cat ar urma să dureze lucrările pe Dudești.Ideea e alta că nu contest ducerea lui 135 pe un astfel de traseu,dar toată presiunea/aglomerația o să revină pe 123,care e și așa full. Următoarea mutare ar trebui după părerea mea,ducerea lui 27 pe la Vitan de pe Dudești. Ajunge 23 -ul,mai ales că a fost și suplimentat,poate 1 tur sau cel mult 2,sa mai meargă ca și suplimentare în weekend,mai ales.Zona Dristor-Vitan,este o zona de punct tranzit,adica ce vine din inelar am auzit tot mai multi care mergeau la 123 pentru a ajunge in centru' sau chiar mergeau și aveau treabă la gara. La fel și pentru 19,acum așteaptă tot mai mulți pentru el în intersecția de la Vitan,plus că la următoarea stație e și un Kaufland și mai urca și de acolo,cei care își fac shoppingul și ce mai face lumea pe acolo.
Vedem,daca tot se vor mai deschide șantiere cu siguranță vom mai vedea suplimentari de linii în perioada următoare la capitolul tramvaie.