Stai sa vedem ce surprize vom mai avea ...
Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!
Probabil vreun scurtcircuit, alta cauza sa ia foc stand pe loc nu sunt sigur ca poate fi. Ironia face ca duminica seara chiar am circulat cu 4748 in 141. Cine s-ar fi gandit ca mai avea doar cateva ore de existenta
In alta ordine de idei astea cred ca astea sunt primele Citaro mistuite de flacari in Bucuresti, nu imi aduc aminte de altele sa ajunga dauna totala din cauza asta.
In alta ordine de idei astea cred ca astea sunt primele Citaro mistuite de flacari in Bucuresti, nu imi aduc aminte de altele sa ajunga dauna totala din cauza asta.
- Marian Andrei
- Administrator
Multumesc, treptat vor mai veni noutati! 
182 dus până la Dragonul Roșu,începând cu ziua de luni 8 septembrie
https://www.facebook.com/share/1WYnNtgiaQ/
https://www.facebook.com/share/1WYnNtgiaQ/
La și altele...în celebra intersecție de la Dristor va fi senzație,era și așa balamuc când se întâlneau toate(135 plus tramvaiele),de mâine să vedeți/vedem când vor trebui sa facă stânga 49 M.Bravu,cu stânga pe Dudești pentru 19.
Și să se mai nimerească și celelalte...
Și să se mai nimerească și celelalte...
Ducerea lui 49 pe Dudești nu a făcut nimic altceva,decât să mai stea niste tramvaie prinse în aglomerația pe sensul de ieșire în Dristor...Cate 2-3 tramvaie în același timp. Acolo ca și pe Mărășești daca nu se vor găsi soluții degeaba s a reabilitat linia daca tramvaiele vor sta in coloana...
In vestul Europei (in Germania mai ales), sunt multe orase care au linia de tramvai separata de trafic desi ramane o singura banda pe sens pentru auto, exact ca pe Bulevardul Marasti unde 41 circula super. Solutia asta ar fi.
Nu știu cât este greșeală de sistem, dar pare că se pregătește și închiderea Dudestiului cu un 627 prelungit la Sfânta Vineri. Cel puțin eu,asta inteleg...
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot_20250906_204328.jpg (107.68 KiB) Vizualizat de 1013 ori
-
- Screenshot_20250906_204357.jpg (150.96 KiB) Vizualizat de 1013 ori
PMB/TPBI ar trebui sa facă un efort și să elibereze linia de pe Dristorului. Și așa va trebui făcut acest lucru pentru când vor începe lucrările de modernizare!? Că doar nu vor lucra cu mașinile pe linie...
Se circulă haotic pe capătul improvizat Dudești/Vitan... 3-4 tramvaie odată,apoi goluri cat casa.
Se circulă haotic pe capătul improvizat Dudești/Vitan... 3-4 tramvaie odată,apoi goluri cat casa.
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot_20250908_121341_ro_stbsa_ContainerScreen.jpg (155.4 KiB) Vizualizat de 792 ori
- Marian Andrei
- Administrator
Cum sa deraiezi un tramvai cu o trotineta, asta numai pe 19 se putea intampla

- punmeister
- Utilizator avansat
Cu riscul de a suna dictatorial, ar trebui interzise kkt-urile astea de Lime.
Poate o dau în offtopic, însă vorbesc din punctul de vedere al unei persoane al cărui prieten a fost implicat într-un accident cu trotinetă electrică. Toate aceste incidente unde sunt implicate trotinetele se datorează comportamentului unor persoane, printre care și adolescenți care vor să arate cât de tari sunt (aici mă refer la incidentul de mai sus). Sunt sigur că unii din ei se vor bucura de ce “realizare” au făcut, fără să fie sancționați. Și acest lucru se vede și prin trotinetele aruncate în râul Dâmbovița. De asemenea, dacă tot vorbim despre trotinete, încă mă îngrijorează faptul că după atâtea accidente, unele mortale, nu s-a luat o decizie în privința trotinetelor, care da au sens, fiind un mijloc rapid pentru distanțe scurte, însă observăm zeci de accidente, trotinete aruncate în bătaie de joc, ajungându-se până la un tramvai deraiat. Am văzut foarte mulți copii(12-14 ani) care umblă și cu trotinete cu o viteză de peste 30 de km, iar consecințele sunt cele de mai sus. Tot ce ar trebui făcut ar fi ca trotinetele de ride-sharing să fie interzise, iar cele achiziționate, restricționate doar celor ce au cunoștiințe în a conduce așa ceva, desigur cu echipamentul adecvat.
- punmeister
- Utilizator avansat
Nici nu stii ce ura demonica am fata de trotinetistii Lime. Eu care ies des prin oras la plimbare, am avut destule close-calls cu acesti Kamikaze ai trotuarelor.
Îmi dau seama pentru că și eu prefer să fac plimbări prin oraș și observ multă lume care face slalom printre oameni, gândindu-mă ce risc are acest obicei de a merge pe trotuar cu trotineta, iar uneori se mai luau de mine că mă bag în calea lor, de parcă trotuarul a ajuns pistă de trotinete. După cum am zis, fără niște măsuri, vom vedea asemenea lucruri zilnic: accidente, și copii care se laudă la prieteni cu trotineta lor sofisticată, ceilalți îngrămădindu-se să o încerce cât mai repede.