Siemens Mobility - Știri despre divizia de transport urban

Știri și informații despre companiile și tehnologiile pentru tramvaie și tram-trenuri
Avatar utilizator
Marian Andrei
Administrator
Mesaje: 5280
Membru din: Vin Apr 29, 2022 5:27 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mie Iun 05, 2024 10:17 am

Siemens Mobility va asigura întreținerea rețelei de tramvai din Edinburgh în următorii 11 ani

Siemens Mobility, într-un consorțiu comun cu Bilfinger UK, a semnat o prelungire a contractului pentru 11 ani pentru întreținerea infrastructurii tramvaielor din Edinburgh până în 2035. Aceasta include întreținerea continuă a sistemului de linii aeriene de contact, calea, SCADA și sistemul de semnalizare al Edinburgh. Rețeaua de infrastructură de tramvaie pentru a permite funcționarea zilnică în siguranță a tramvaielor.

Prelungirea contractului de 44 de milioane de lire sterline va continua să susțină aproximativ 22 de locuri de muncă în cadrul Siemens Mobility din Edinburgh, cu câteva roluri noi, inclusiv tehnicieni suplimentari și roluri de ucenicie care vor fi create. Siemens Mobility menține infrastructura de tramvai din capitala Scoției din 2014 și a jucat un rol esențial în extinderea recent deschisă a rețelei la Newhaven, oferind un serviciu de tramvai în zonă pentru prima dată în mai bine de 65 de ani.

Pe lângă întreținerea infrastructurii pentru tramvaiele din Edinburgh, Siemens Mobility are o prezență mai largă în Scoția, angajând peste 250 de oameni. Oamenii săi lucrează în parteneriat ca parte a Căii Ferate din Scoția pentru a oferi modernizarea tehnologiei de semnalizare în locuri precum Carstairs și au folosit semnalizare modulară pentru a deschide noua stație de la Aeroportul Inverness.

https://mobilitate.eu/siemens-mobility-infra-edinburgh/
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Tramvaie și Tram-Tren”