Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
- Marian Andrei
- Administrator
De maine ar trebui sa se circule la Romprim si noua linie 73.
-
- Utilizator avansat
Am auzit zvonuri despre o ranforsare a lui 73 intre T Magurele si Pasaj Bravu, cum circula 673 acum. E adevarat?
- Marian Andrei
- Administrator
Da, e posibil sa vedem un 72 pe traseul respectiv.
Ideea e ca, dupa cum am mai spus, pe traseul actualului 313 / posibil 73 de maine, sunt multe blocaje in trafic la ora de varf in centru plus chiar si in Metalurgiei, zona care s-a aglomerat foarte mult in ultimul timp. Iar o singura linie, chiar si cu mai multe ture, nu ar face fata din cauza golurilor in traseu care s-ar crea. Chiar si acum sunt momente cand la ora de varf exista intervale de 15 minute intre 2 ture de 313, ceea ce este foarte mult, si totul din cauza traficului care e cum e.
Acest 72 ar mai prelua din fluxul de calatori pe cea mai solicitata portiune din traseul lui 73, si ar evita zona centrala si sudul extrem al orasului.
Acest 72 ar mai prelua din fluxul de calatori pe cea mai solicitata portiune din traseul lui 73, si ar evita zona centrala si sudul extrem al orasului.
-
- Utilizator avansat
Incepand tot de sambata?
- Fişiere ataşate
-
- FB_IMG_1734077893180.jpg (271.67 KiB) Vizualizat de 823 ori
Pe pagina primarului se spune și de stații de încărcare pentru electrice... Unde mai exact vor fi montate?
Odată cu repunerea în funcțiune a acestei stații de alimentare, aceasta va furniza energia necesară nu doar pentru tramvaie și troleibuze, ci și pentru autobuzele electrice, pentru care vor fi montate 55 stații de încărcare pe parcursul anului viitor.
https://www.facebook.com/share/p/SGsdwZuDk5CGaMyJ/
Odată cu repunerea în funcțiune a acestei stații de alimentare, aceasta va furniza energia necesară nu doar pentru tramvaie și troleibuze, ci și pentru autobuzele electrice, pentru care vor fi montate 55 stații de încărcare pe parcursul anului viitor.
https://www.facebook.com/share/p/SGsdwZuDk5CGaMyJ/
-
- Utilizator avansat
O sa banuiesc ca 72 va fi operat cu Ikarus.
76 va deveni o linie fantoma cu care nu va merge nimeni, pentru ca toti il vor lua pe 381.
76 va deveni o linie fantoma cu care nu va merge nimeni, pentru ca toti il vor lua pe 381.
Da,vor fi 2 linii care practic se opresc nicăieri.Un fel de a spune...Cei drept,ai multe variante pentru coborâre...de la inelar până la metroul din zona,pentru folosit mai departe.
O varianta ar fi fost...ducerea lui 97,în locul lui 72 fie lui 76,Intr un fel de compensare la scurtarea traseului până la Străulești. Dar de unde troleibuze?!?! La cele noi,mă refer...
O varianta ar fi fost...ducerea lui 97,în locul lui 72 fie lui 76,Intr un fel de compensare la scurtarea traseului până la Străulești. Dar de unde troleibuze?!?! La cele noi,mă refer...
- Marian Andrei
- Administrator
72 va fi cu Ikarus ramase din scurtarea lui 76.
- Marian Andrei
- Administrator
Eu zic ca s-a gasit cea mai buna solutie, pastrand si partial o linie din proiectul Solaris.
- Marian Andrei
- Administrator
15-16 ture are 73 in zi lucratoare si 8 in weekend.
De asemenea, din cauza lipsei de troleibuze, incepand de azi, in weekend linia 95 va fi deservita in general de autobuze.
De asemenea, din cauza lipsei de troleibuze, incepand de azi, in weekend linia 95 va fi deservita in general de autobuze.
- Marian Andrei
- Administrator
Si se circula mai prost decat se circula oricum prost si inainte. Tot ai goluri de 10-20 minute.
- Marian Andrei
- Administrator
Foarte fluent...
Acolo sigur e problema de la Răzoare,cu semaforizarea.De multe ori,am învățat lecția și iau ce vine până la stația Piața Danny Huwe,după care cobor și sigur in coloana de tramvaie formata acolo,mă aștept să prind și inelarul,daca nu unul după altul,la cel mult diferența de un vagon din alta linie.Marian Andrei scrie: ↑Lun Dec 16, 2024 7:46 pmFoarte fluent...
Screenshot_20241216_190110_Info TB.jpg
- Marian Andrei
- Administrator
Nu are treaba cu Razoare cand daca il pierzi pe Pasaj Basarab dinspre Obor, stai 10-20 minute.