Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
- Marian Andrei
- Administrator
Nu se mai face nicio proba, doar partea birocratica.
- Marian Andrei
- Administrator
Racordul dinspre Oltenitei spre gara. Dar cu capatul la Sura Mare, tot nu va fi utilizat.
Delirul la care s-a ajuns cu aceasta lucrare...
https://b365.ro/inspectoratul-de-stat-i ... te-482111/
https://b365.ro/inspectoratul-de-stat-i ... te-482111/
Mircea Kivu
Am aflat (*) de ce nu se poate relua circulația pe liniile de tramvai 1/10 și 11: nu s-a putut face recepția (oricum, muuult întârziată) a lucrărilor de pe Bd. Doina Cornea pentru că Inspectoratul de Stat în Construcții a boicotat, adică nu s-a prezentat. De ce nu s-a prezentat ISC? pentru că sunt supărați pe Nicușor Dan, care a zis că nu-și fac treaba în privința construcțiilor ilegale.
Cetățenii sunt prizonieri ai hachițelor unor instituții. Mulțumim din inimă Partidului.
Am aflat (*) de ce nu se poate relua circulația pe liniile de tramvai 1/10 și 11: nu s-a putut face recepția (oricum, muuult întârziată) a lucrărilor de pe Bd. Doina Cornea pentru că Inspectoratul de Stat în Construcții a boicotat, adică nu s-a prezentat. De ce nu s-a prezentat ISC? pentru că sunt supărați pe Nicușor Dan, care a zis că nu-și fac treaba în privința construcțiilor ilegale.
Cetățenii sunt prizonieri ai hachițelor unor instituții. Mulțumim din inimă Partidului.
Primăria sectorului 6
Veste bună! Astăzi, s-a întrunit comisia pentru recepția liniei de tramvai de pe Bd.Doina Cornea.
Revenim cu informații cu data când se va da drumul tramvaielor 1,10 și 11, dar și troleibuzelor.
#transportincomun
#stb
#tramvai
#sectorul6
Veste bună! Astăzi, s-a întrunit comisia pentru recepția liniei de tramvai de pe Bd.Doina Cornea.
Revenim cu informații cu data când se va da drumul tramvaielor 1,10 și 11, dar și troleibuzelor.
#transportincomun
#stb
#tramvai
#sectorul6
SURSE: Brigada Rutieră refuză să semneze procesul verbal
https://b365.ro/receptia-liniei-de-tram ... or-482303/
https://b365.ro/receptia-liniei-de-tram ... or-482303/
- Marian Andrei
- Administrator
Luni.
Este oficial !
Viceprimarul Stelian Bujduveanu
De luni reluăm circulația tramvaiului 1 între Drumul Taberei și Piața Victoriei.
Astăzi au fost făcute ultimele probe de verificare a căii de rulare, pe bulevardele Doina Cornea și Vasile Milea. Pentru că probele au decurs bine, am discutat azi cu directorul STB, Adrian Criț, și am hotărât să se reia circulația tramvaiului de luni.
Avem stații cu peroane noi, linii electrice noi, cale de rulare nouă pe tronsonul dintre Pasajul Basarab și B-dul Timișoara.
________
Linia
de tramvai este cea mai rapidă legătura a cartierelor din vestul și sudul capitalei cu centrul Bucureștiului.
Începând de luni, traseul liniei 1 se va relua aproape integral**, astfel:
Între terminalele "Șura Mare" și "Bd. Banu Manta", pe traseul:
Traseu dus: Terminal "Șura Mare", Str. Șura Mare, Șos. Giurgiului, Șos. Olteniței, Calea
Văcărești, Șos. Mihai Bravu, Șos. Ștefan cel Mare, Bd. lancu de Hunedoara, Șos. Nicolae
Titulescu, terminal "Bd. Banu Manta"
Între Piața Victoriei și cartierul Drumul Taberei:
Traseu întors: Terminal "Bd. Banu Manta", Șos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Șos. Orhideelor, Bd.Doina Cornea, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Timișoara, Str. Progresului, Str. Dr. Constantin Istrati, Sos. Villor, Piața Eroii Revoluției, Șos. Olteniței,
Str. Șura Mare, terminal "Șura Mare".
Lungimea traseului:
Sens "Bd. Banu Manta" = 13.3 km
Sens "Șura Mare" = 8.9 km
**tronsonul cuprins între Romprim și piața Sudului rămâne suspendat în continuare, până la finalizarea lucrărilor de remediere a liniilor electrice. I-am cerut directorului STB urgentarea acestora.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3903183153
Viceprimarul Stelian Bujduveanu
De luni reluăm circulația tramvaiului 1 între Drumul Taberei și Piața Victoriei.
Avem stații cu peroane noi, linii electrice noi, cale de rulare nouă pe tronsonul dintre Pasajul Basarab și B-dul Timișoara.
________
Linia
Începând de luni, traseul liniei 1 se va relua aproape integral**, astfel:
Între terminalele "Șura Mare" și "Bd. Banu Manta", pe traseul:
Văcărești, Șos. Mihai Bravu, Șos. Ștefan cel Mare, Bd. lancu de Hunedoara, Șos. Nicolae
Titulescu, terminal "Bd. Banu Manta"
Între Piața Victoriei și cartierul Drumul Taberei:
Str. Șura Mare, terminal "Șura Mare".
Lungimea traseului:
**tronsonul cuprins între Romprim și piața Sudului rămâne suspendat în continuare, până la finalizarea lucrărilor de remediere a liniilor electrice. I-am cerut directorului STB urgentarea acestora.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3903183153
Linia navetă de autobuz 610 va funcționa ȋntre terminalele „Romprim” și „Piaţa Eroii Revoluţiei”, pe traseul:
Pe sensul de mers spre „Piața Eroii Revoluției”: terminal „Romprim”, Șos. Olteniței, Șos. Viilor, stația „Piaţa Eroii Revoluţiei‟.
Pe sensul de mers spre „Romprim”: stația „Piaţa Eroii Revoluţiei‟, Str. Mitropolit Dosoftei, Calea Șerban Vodă, Piaţa Eroii Revoluţiei, Șos. Olteniței, terminal „Romprim”.
De ce nu mai întoarce la Sura Mare? Sa înțeleg ca va întoarce ca pe vremuri cum o face 173-ul, pe lângă liceul autobuzul?
Pe sensul de mers spre „Piața Eroii Revoluției”: terminal „Romprim”, Șos. Olteniței, Șos. Viilor, stația „Piaţa Eroii Revoluţiei‟.
Pe sensul de mers spre „Romprim”: stația „Piaţa Eroii Revoluţiei‟, Str. Mitropolit Dosoftei, Calea Șerban Vodă, Piaţa Eroii Revoluţiei, Șos. Olteniței, terminal „Romprim”.
De ce nu mai întoarce la Sura Mare? Sa înțeleg ca va întoarce ca pe vremuri cum o face 173-ul, pe lângă liceul autobuzul?
Ultima oară modificat Joi Oct 20, 2022 5:16 pm de către Lucian, modificat 1 dată în total.
Cel mai probabil,sunt aceleași de săptămâna trecută,pregătite pentru marea inaugurare.Daca nu cu siguranta,va face un update,Marian Andrei. Ce am inteles de la cineva cu care am mai vorbit zilele astea,ar fi ca linia 19 va fi suplimentata odata cu deschiderea pe Milea.Din ce am inteles,sunt cereri pentru vitan(pentru mall in special) si cum iesi in Mihai Bravu,zona Kaufland pana la Dristor.Mai sunt si cei care vin la Auchan Vitan si automat aceasta linie este folosita pentru transbordare.
- Marian Andrei
- Administrator
Alea puse de mine pe aici sunt repartizarile.