Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
In medie liniile au primit 1-2 ture ca și suplimentare.Daca in cazul lui 104,acest tur nu prea s ar simți că oricum venea bine,in cazul lui 123 face mult și după părerea mea,se putea și mai bine.Un minim de 10-11 ture in weekend ar trebui să aibă,fata de 9 de acum,ca în afara orelor de varf sa nu depășească și să nu vina la mai mult de 8-10 minute.Mai mult,deja începe să se vadă aglomerația in această linie...
Bineee,că nu mai circula tatrele în zilele libere...
In alta ordine de idei,este "nenorocire"după ce au scos 330 ul de la Dristor,până la Pod Lacuri nu mai au stații comune iar statiile de la Râmnicu Sărat și Câmpia Libertății pentru tramvaie,zici că sunt ca cele din 41 de la Crângași...mai mult sau mai puțin.
https://vm.tiktok.com/ZGeY7gABF/
In alta ordine de idei,este "nenorocire"după ce au scos 330 ul de la Dristor,până la Pod Lacuri nu mai au stații comune iar statiile de la Râmnicu Sărat și Câmpia Libertății pentru tramvaie,zici că sunt ca cele din 41 de la Crângași...mai mult sau mai puțin.
https://vm.tiktok.com/ZGeY7gABF/
Mi se pare foarte bună modificarea liniei 330 pe str. Câmpia Libertății și pe str. Baba Novac, din moment ce între IOR și Piața Râmnicu Sărat există 2 linii de tramvaie. Nu avea rost acel ocol pe la Râmnicu Sărat și pe la Dristor. 330 a devenit un ,,ajutător" pentru 311, între Titan și Piața Iancului.
Cat despre Tatre, s-a luat o decizie de a le scoate de tot din zilele libere sau doar astăzi nu circulă niciun tramvai de acest tip?
Cat despre Tatre, s-a luat o decizie de a le scoate de tot din zilele libere sau doar astăzi nu circulă niciun tramvai de acest tip?
19 nu mai are de mult timp tatre in zilele libere/weekend. In restul săptămânii mai are doar 2...Cât privește 330ul,personal nu am văzut sa se înghesuie lumea în el pe la Baba Novac-Campia Libertății,doar statia de la intrarea din parc,am mai văzut ceva urcând oameni în el...atât. Practic l au luat de pe porțiunea cea mai aglomerata Dristor&Parklake...Ed4014 scrie: ↑Lun Ian 01, 2024 12:42 pmMi se pare foarte bună modificarea liniei 330 pe str. Câmpia Libertății și pe str. Baba Novac, din moment ce între IOR și Piața Râmnicu Sărat există 2 linii de tramvaie. Nu avea rost acel ocol pe la Râmnicu Sărat și pe la Dristor. 330 a devenit un ,,ajutător" pentru 311, între Titan și Piața Iancului.
Incepand de astazi se pare ca depoul Berceni a preluat in totalitate in zilele de weekend si sarbatoare linia 312 si 5 ture de 313 de la Obregia. Astfel, tarabele lor sinistre E3 sunt prezente pe strada la ora asta.
- Marian Andrei
- Administrator
Cel mai probabil in pregatirea intrarii electricelor pe 312 si 313. Pe 312 vor fi 6 electrice iar pe 313 7 electrice. Nu urmaresc la autobuze sa stiu sigur cate ture au liniile respective in mod normal.
Pai se riscă sa le bage mai departe și în alte linii,până nu montează statiile de încărcare de la capetele de linii?Sau hai, in cel de la Berceni, apropiat celor 2 linii,că dacă vor trebui sa ajungă până la URAC pentru incarcare...din Berceni?!
- Marian Andrei
- Administrator
Pai in Berceni ai retea de 110kW, se monteaza usor statiile de incarcare. Pentru cele rapide nici nu stiu daca trebuie licitatie, probabil da, cel mai devreme in a doua parte a anului vor veni. Autobuzele trebuie sa intre in traseu, doar nu au fost luate sa stea in garaje.
Da,cu siguranță trebuie să circule,cu cât mai repede și cu atât mai repede se mai schimba flota de autobuze,se mai înnoiește. Daca vor avea măcar statie de încărcare la Berceni,este foarte bine până vor fi montate cele de la capetele de linii.Si cu ocazia asta,vor mai rămâne autobuze din vechiul lot,pentru viitoarele linii naveta pentru modernizări la liniile de tramvaie.
312 are 8-9 ture zilnic, iar 313 are 14 in timpul saptamanii si 8 in weekend / de sarbatori.
Nu stiu care e rationamentul din spatele acestei reorganizari dar sincer nu e ok. Toate liniile de autobuz care ajung la Unirii au parc majoritar format din Kenturi si/sau hybride, numai cele doua mai sus mentionate sunt populate in mare parte de E3 ale depoului Berceni, reciclate de la Obregia si de la Giurgiului. Sper ca totusi urmatorul lot de autobuze electrice sa ajunga la Berceni pentru ca e mare nevoie de ele.
Nu stiu care e rationamentul din spatele acestei reorganizari dar sincer nu e ok. Toate liniile de autobuz care ajung la Unirii au parc majoritar format din Kenturi si/sau hybride, numai cele doua mai sus mentionate sunt populate in mare parte de E3 ale depoului Berceni, reciclate de la Obregia si de la Giurgiului. Sper ca totusi urmatorul lot de autobuze electrice sa ajunga la Berceni pentru ca e mare nevoie de ele.
Daca am inteles bine, ar fi trebuit ca de astazi sa nu mai avem tramvaie de tip V3A-93 pe linia 21. Printre Imperio-uri, circula si vagoanele 103 si 355...
O noutate, insa, avem pe 27, linie pe care circula azi (si) tramvaie Bucur LF.
O noutate, insa, avem pe 27, linie pe care circula azi (si) tramvaie Bucur LF.
- Marian Andrei
- Administrator
Acum ca are Colentina ture si in weekend ma tem ca o sa bage droage de genul 355 si in weekend...
- Marian Andrei
- Administrator
Cel putin pana nu vin toate 12 nu se mai schimba nimic. Sa ne multumim ca a ramas doar una )
După părerea mea,este o greșeală trimiterea choperelor in 55. După ce acum ceva ani,nu cu multi in urma aveau interzis trimiterea lor pe linii nemodernizate,pot spune că până și linia de pe Șincai este parfum pe lângă cea din zona Halei Traian. Ca o sugestie ar fi trebuit că Titanul sa fi luat mai multe ture in 55 și să fie compromise pe acolo clasicele v3auri și choperele trimise,lăsate pentru liniile 19,23 și 27. Nu se compara,de la trasee până la zonele tranzitate de aceste linii.
Un 27 cu Bucur LF,obligatoriu trebuie dus pe la Vitan-Mihai Bravu,tot după părerea mea.
Un 27 cu Bucur LF,obligatoriu trebuie dus pe la Vitan-Mihai Bravu,tot după părerea mea.
Oare este posibil să se reînființeze stația Sura Mare din terminal? După părerea mea, ar fi utilă pentru cei care îl schimbă pe 10, fiind distanța destul de mare între stația de pe Olteniței și cea de pe Giurgiului de lângă benzinărie. Știu ca acum ceva ani când întorcea doar 1 acolo era funcțională.
- Marian Andrei
- Administrator
Faceti solicitare la office@tpbi.ro