Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
- Marian Andrei
- Administrator
In scurt timp incep lucrarile pe Pallady. Liniile 19 si 27 vor intoarce la Faur, 49 se desfiinteaza.
Imi cer scuze daca este mentionat lucrul asta deja pe undeva, dar n-am gasit sau nu am stiut unde sa caut, lucrarile de pe Pallady includ tot bulevardul, incepand de la Piata Titan, sau de la intersectia cu 1 Decembrie?
- Marian Andrei
- Administrator
Pai cred ca se va lucra de la Rebreanu.
19 nu mai are ture in weekend cel puțin,de la Alexandria.Ieri au fost 2 ture amarate de Dudești,astăzi ciudat a ajuns la 4 și restul titan. Daca mai dispare și 49,va fi invazie de siameze...Mă gandesc.Marian Andrei scrie: ↑Vin Aug 22, 2025 11:19 amTuratia depoului Alexandria incepand de maine 23 august 2025:
Weekend:
- 11 - 1
- 19 - 2
- 25 - 2
- 32 - 9
- 41 - 18
- 44 - 2
Zi lucratoare:
- 11 - 2
- 19 - 3
- 25 - 5
- 32 - 16
- 41 - 20
Ce vroiam sa mai spun,personal l as suspenda pe 27 cu lucrările de pe Pallady,pentru că se știe că are/avea public călător de la Dristor spre Titan/Pallady și aș miza pe reînființarea fostului traseu 54. (Sura Mare-Sudului-Vacaresti-Vitan-Marasesti-Unirii). Depinde,acum și Mărășeștiul pentru cât timp mai rămâne deschis circulației...
- Marian Andrei
- Administrator
De la prietenii mobilitate.eu, incepand din 6 septembrie. Mai urmeaza
Linia 19 – „Calea Vitan – Zețarilor”
Traseu dus: Calea Vitan, Șos. Mihai Bravu, Calea Dudești, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian, Pod Timpuri Noi, Bd. Gh. Șincai, Calea Șerban Vodă, Șos. Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, Str. Zețarilor, Zețarilor.
• Lungime: 9.762 m
Traseu întors: Zețarilor, Str. Zețarilor, Str. Anghel Alexandru, Șos. Giurgiului, Piața Eroii Revoluției, Calea Șerban Vodă, Bd. Gh. Șincai, Pod Timpuri Noi, Str. Nerva Traian, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, Șos. Mihai Bravu, Calea Vitan.
• Lungime: 9.109 m
Ture:
• 11 ture în zi de lucru (2 Titan, 3 Alexandria, 6 Dudești)
• 7 ture în zile de sărbătoare (3 Titan, 1 Alexandria, 3 Dudești)
⸻
Linia 27 – „Faur – Piața Unirii”
Traseu dus: Faur, Bd. 1 Decembrie 1918, Str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, Calea Dudești, Bd. Octavian Goga, Bd. Mărășești, Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria, Piața Unirii.
• Lungime: 8.801 m
Traseu întors: Piața Unirii, Bd. Regina Maria, Str. 11 Iunie, Bd. Mărășești, Bd. Octavian Goga, Calea Dudești, Bd. Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu, Bd. 1 Decembrie 1918, Faur.
• Lungime: 8.847 m
Ture:
• 9 ture în zi de lucru (Titan)
• 6 ture în zile de sărbătoare (5 Titan, 1 Dudești)
⸻
Linia 49 – „Bd. Basarabia – Calea Vitan”
Traseu dus: Bd. Basarabia, Bd. 1 Decembrie 1918, Str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, Calea Vitan, Calea Vitan.
• Lungime: 6.080 m
Traseu întors: Calea Vitan, Calea Vitan, Calea Dudești, Bd. Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia.
• Lungime: 7.646 m
Ture:
• 11 ture în zi de lucru (Titan)
• 7 ture în zile de sărbătoare (Titan)

Traseu dus: Calea Vitan, Șos. Mihai Bravu, Calea Dudești, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian, Pod Timpuri Noi, Bd. Gh. Șincai, Calea Șerban Vodă, Șos. Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, Str. Zețarilor, Zețarilor.
Traseu întors: Zețarilor, Str. Zețarilor, Str. Anghel Alexandru, Șos. Giurgiului, Piața Eroii Revoluției, Calea Șerban Vodă, Bd. Gh. Șincai, Pod Timpuri Noi, Str. Nerva Traian, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, Șos. Mihai Bravu, Calea Vitan.
Ture:
⸻
Traseu dus: Faur, Bd. 1 Decembrie 1918, Str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, Calea Dudești, Bd. Octavian Goga, Bd. Mărășești, Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria, Piața Unirii.
Traseu întors: Piața Unirii, Bd. Regina Maria, Str. 11 Iunie, Bd. Mărășești, Bd. Octavian Goga, Calea Dudești, Bd. Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu, Bd. 1 Decembrie 1918, Faur.
Ture:
⸻
Traseu dus: Bd. Basarabia, Bd. 1 Decembrie 1918, Str. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, Calea Vitan, Calea Vitan.
Traseu întors: Calea Vitan, Calea Vitan, Calea Dudești, Bd. Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia.
Ture:
- Marian Andrei
- Administrator
Odata cu noua turatie a liniei 49, cel mai probabil Victoria va da la Titan toate siamezele, la schimb cu alte vagoane.
Clar asta trebuia făcut. Acolo prevăd că va ieși cu scandal atunci când vor intra cu modernizarea. Apar locuri de parcare pentru care cel mai probabil s au și platit. Când nu se va mai putea parca și va trebui sa circule și tramvaiul sa vezi atunci scandal....Mă gandesc
-
- Utilizator avansat
Dacă tot s-a făcut bucla și chiar a fost folositoare, trebuia lăsată libera linia de tramvai, chiar dacă tramvaiul nu mai circula. Așa, probabil, cum spunea și @ Lucian, vor fi probleme cu cei care parchează de atâta timp pe linia tramvaiului, dacă vor să reactiveze bucla.
- Marian Andrei
- Administrator
Pai va intra si bucla in modernizare in curand...
Nu sunt platite, acolo se parcheaza ilegal, nu sunt locuri marcate.(Resedinta sau albastre) Cel putin asa erau acum 1 an cand am trecut.Lucian scrie: ↑Sâm Aug 30, 2025 3:15 pmClar asta trebuia făcut. Acolo prevăd că va ieși cu scandal atunci când vor intra cu modernizarea. Apar locuri de parcare pentru care cel mai probabil s au și platit. Când nu se va mai putea parca și va trebui sa circule și tramvaiul sa vezi atunci scandal....Mă gandesc
Am găsit știrea...pentru acele locuri de parcare s ar fi și platit.
https://b365.ro/gluma-nu-e-cat-se-poate ... ai-411817/
https://b365.ro/gluma-nu-e-cat-se-poate ... ai-411817/
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot_20250831_105756_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity_copy_805x363.jpg (72.63 KiB) Vizualizat de 1015 ori
- Marian Andrei
- Administrator
Sunt ilegale.
- Marian Andrei
- Administrator
De luni, dupa cum ziceam 
Marian Andrei scrie: ↑Sâm Aug 30, 2025 1:36 pmDe la prietenii mobilitate.eu, incepand din 6 septembrie. Mai urmeaza![]()
Ture:
⸻
Ture:
⸻
Ture:
27...mai mult de 5-6 ture nu ar fi trebuit să aibă și restul in 19 și 23 ca suplimentare. 27 de la Unirii circula mai mult gol,are ceva călători atunci când sunt procesiuni religioase sau când este vreo mare sărbătoare. Doi la mana, l au sacrificat pe 19,până la Faur avea alt sens,la Posta Vitan mai toți se vor da jos pentru a nu se învârti și ocoli cu 49 Vitan via Dudești. 19 le începuse să aibă călători după ce a început să vina și mai bine,acum totul se va termina brusc la Vitan.
Din comunicatul oficial se deduce ca pana la urma nu va fi atacata si portiunea de Camil Ressu intre Rebreanu si Piata Titan, cel putin momentan. Asadar 27 putea fi limitat la piata, la fel si 627. 19 putea ramane pe traseul normal, care nu e afectat de lucrarile astea, si 49 putea fi invartit prin Vitan.
Exact. 49 se putea duce la Faur cu 2 ture maxim. Că oricum nu toată lumea se va opri la Vitan și tot vor trebui sa schimbe pentru Șincai sau zona Mărășești,etc. 49 ăla mai mult de a fi luat de cei care nu pot merge 4 stații până la Faur. Dublează multe linii aiurea și mă repet,ar fi fost posibile înființare de noi trasee după cum am mai propus și ideea cu fostul traseu al lui 54 decât să meargă niste tramvaie pe trasee care dublează. Și suplimentam cele existente.
- Marian Andrei
- Administrator
Se va lucra si pe Ressu in curand.