Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
44 a rămas cu 3 ture de tatre, de astăzi. În schimb am văzut ca erau cel puțin 3 tatre în 11,deci ture de Militari, pe lângă celelalte de Victoria și Alexandria, și prin 25 erau și pe acolo cel puțin 3 tatre în traseu.Deci se mai trag de ele cât se mai poate ca nu au cu ce la schimb, încă...
Nu stiu,sa iti spun,poate cine se pricepe.Din ce am vazut cat am apucat umblau la mijlocul tramvaiului si pe de laturile tramvaiului tot ridicau acele tăblițe de parca părea că umbla la un fel de panou de comanda.Nu stiu daca i treaba cu impilatul...
- Marian Andrei
- Administrator
Ceva la partea electronica/electrica, probabil dupa trecerea pe incrucisarea cu troleibuzul.
- Marian Andrei
- Administrator
Inainte se mergea foarte bine, dupa cum am mai zis, ar fi buna o solutie de spargere a inelarului, dus altfel.
- Marian Andrei
- Administrator
Momentan Militari a preluat 4 ture in 19 la schimb in 25 cu turele de Alexandria si 2 de Giurgiu. Situatia va tine pana la 1 decembrie sau 1 ianuarie, in functie de intrarea Imperio si redistribuirea de vagoane,
- Marian Andrei
- Administrator
Da, turele de Alexandria sunt in 25.
- Marian Andrei
- Administrator
Depoul Colentina va fi reparatizat astfel - 11 vagoane la Victoria si 28 la Titan.
- punmeister
- Utilizator avansat
CA-urile le duc la Victoria?
Cu ocazia asta lejer Titanul, mai poate lua cel puțin cele 4 ture în 19 care sunt acum cu tatre.Marian Andrei scrie: ↑Lun Noi 07, 2022 10:53 amDepoul Colentina va fi reparatizat astfel - 11 vagoane la Victoria si 28 la Titan.
În 21 între Sfântul Gheorghe și Gara Obor nu trebuiesc mai mult de 10-12 ture. Acum, sunt vreo 18-20 deci lejer mai pot baga câte un tur, doua și prin 16 și 36.Si nu mai bine pana în primăvara incolo, când s - o termina nebunia de la Doamna Ghica, cel mai probabil vor începe modernizările cel puțin la liniile 40 și sau 55 și iar se fac rost de vagoane. Rămâne de văzut,ce se va întâmpla și cu pasajul de la Dristor ca și pe aici am înțeles ca vor sa se apuce de el, cât mai repede...
- Marian Andrei
- Administrator
Nu va circula nimic in 1 si 10, depoul Colentina isi va mentine turele si vatmanii doar ca vor opera din depourile Titan si Victoria, CAurile vor circula doar pe linia 21 ca pana acum.
Din punctul meu de vedere, aș fi profitat la maxim de modificarea liniei 21 astfel:
1. Golirea depoului Colentina de toate tramvaiele care vor fi casate cât mai repede posibil. Nu știu exact dacă acum au fost deja tăiate unele, sper ca toate să fie vândute pentru că ocupă spațiu degeaba și nu mai pot fi luate piese de pe ele;
2. Modernizarea depoului Colentina. Ținând cont că peste un an sau mai mult, vor circula tramvaiele Astra Imperio Metropolitan, acest depou ar putea fi modernizat, eventual folosind și energie verde.
De asemenea, s-a precizat mai sus faptul că linia 21 va circula între Piața Sf. Gheorghe și Gara Obor. Prin urmare, nu este nevoie de o linie navetă 621, deoarece există suficiente linii ale STV-ului care să preia călătorii (eventual o suplimentare de parc cu VDL-uri de pe trasee mai puțin aglomerate), și să nu uităm de 667.
1. Golirea depoului Colentina de toate tramvaiele care vor fi casate cât mai repede posibil. Nu știu exact dacă acum au fost deja tăiate unele, sper ca toate să fie vândute pentru că ocupă spațiu degeaba și nu mai pot fi luate piese de pe ele;
2. Modernizarea depoului Colentina. Ținând cont că peste un an sau mai mult, vor circula tramvaiele Astra Imperio Metropolitan, acest depou ar putea fi modernizat, eventual folosind și energie verde.
De asemenea, s-a precizat mai sus faptul că linia 21 va circula între Piața Sf. Gheorghe și Gara Obor. Prin urmare, nu este nevoie de o linie navetă 621, deoarece există suficiente linii ale STV-ului care să preia călătorii (eventual o suplimentare de parc cu VDL-uri de pe trasee mai puțin aglomerate), și să nu uităm de 667.
O varianta ar fi fost sa suspendezi circulația lui 5 și sa bagi siamezele, dar nu cred ca se mai risca sa o mai inchida, din nou, pe linia 5 mai ales în condițiile în care îl ai acum pe 330.Ar putea fi folosite și la construcția viitoarelor pasaje de la Dristor și Vitan, în funcție de evoluția lucrărilor și creării condițiilor de circulație și acolo unde tramvaiele nu vor avea unde sa întoarcă.
Circulația lui 21 va fi deviata,cel putin pana pe 21 martie...de vineri
https://spotmedia.ro/stiri/social/pasaj ... u-tramvaie
https://spotmedia.ro/stiri/social/pasaj ... u-tramvaie
Au început probele pentru linia 21 la Gara Obor...
Modificarea liniei tramvaiului nr. 21
Am acționat alături de Administrația Domeniului Public Sector 2 și STB la eliberarea linie de tramvai de la Gara de Est, pentru a permite accesul liniei 21.
Au început probele la calea de rulare de pe Bd. Ferdinand, ruta temporară pe care va circula tramvaiul cât timp durează lucrările la Pasajul Doamna Ghica.
Pentru a permite circulația linie de tramvai nr. 21 am luat legătura cu proprietarii autovehiculelor care blocau șina și le-am solicitat să le mute în regim de urgență. În cazurile în care proprietarii nu au putut fi identificați, am rezolvat problema prin relocarea autovehiculelor cu ajutorul Administrației Domeniului Public Sector 2.
Pe timpul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, linia de tramvai nr. 21 va circula de la intersecția Sos. Colentina cu Str. Ziduri Moși pe str. Ziduri Moși, Șos. Pantelimon, str. Baicului, BD. Gării Obor până la capătul de linie “Gara Obor” cu întoarcere pe Bd. Ferdinand, str. Ziduri Moși, Șos. Colentina.
Modificarea liniei tramvaiului nr. 21
Am acționat alături de Administrația Domeniului Public Sector 2 și STB la eliberarea linie de tramvai de la Gara de Est, pentru a permite accesul liniei 21.
Au început probele la calea de rulare de pe Bd. Ferdinand, ruta temporară pe care va circula tramvaiul cât timp durează lucrările la Pasajul Doamna Ghica.
Pentru a permite circulația linie de tramvai nr. 21 am luat legătura cu proprietarii autovehiculelor care blocau șina și le-am solicitat să le mute în regim de urgență. În cazurile în care proprietarii nu au putut fi identificați, am rezolvat problema prin relocarea autovehiculelor cu ajutorul Administrației Domeniului Public Sector 2.
Pe timpul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, linia de tramvai nr. 21 va circula de la intersecția Sos. Colentina cu Str. Ziduri Moși pe str. Ziduri Moși, Șos. Pantelimon, str. Baicului, BD. Gării Obor până la capătul de linie “Gara Obor” cu întoarcere pe Bd. Ferdinand, str. Ziduri Moși, Șos. Colentina.
- Fişiere ataşate
-
- FB_IMG_1667907211363.jpg (69.61 KiB) Vizualizat de 13512 ori
-
- FB_IMG_1667907207058.jpg (69.87 KiB) Vizualizat de 13512 ori
-
- FB_IMG_1667907188051.jpg (68.15 KiB) Vizualizat de 13512 ori
- Fadeey
- Utilizator avansat
Normal dar nu cred ca 21-le deviat va folosi 20 de ture cum face in starea actuala, maxim 10. Cu restul turelor lui 21 ce vor face?Marian Andrei scrie: ↑Lun Noi 07, 2022 2:54 pmNu va circula nimic in 1 si 10, depoul Colentina isi va mentine turele si vatmanii doar ca vor opera din depourile Titan si Victoria, CAurile vor circula doar pe linia 21 ca pana acum.
Cu siguranta asta se va intampla,ar fi o.prostie sa plimbi tramvaiele goale în timp ce pe alte linii sunt nevoie de ele.Sunt atatea posibilitati de la a lua 11 mai multe ture de victoria si sa cedeze cele de alexandria pentru 25 si 19,prin 14 sa mai ia niste ture victoria si turele de titan sa intre prin 19 sau 27. Si asa mai departe...Cu siguranta,cu devierea asta se vor mai retrage si din tatre. Din primavara,nu mai bine vor începe modernizarile de linii si automat alte linii se vor suspenda si se va face rost de tramvaie,din nou...