Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
La cum sunt mutate ch-ppc-urile de Dudesti,cand in 19 cand in 27 ai spune ca lumea buna circula cu 19 in weekend iar in 27 in zilele lucratoare. Cert este ca bine ca nu mai sunt tatre prin 19,a fost "nenorocire"ieri cel putin in zona parklake%I.O.R,cu ziua copilului si in general asa i mai tot timpul pe acolo...
A fost actualizata aplicatia info stb.Pe langa schimbarea de decor,ca noutate remarcata de mine,apar vehiculele care au podeaua coborata pentru accesul mai usor al persoanelor cu dizabilitati. De laudat acest lucru,dar raman la ideea mea,ca va trebui redistribuit parcul astfel incat orice linie sa beneficieze de 2-3 vehicule si cu podea coborata,aici ca vorbim de tramvaie,autobuze sau troleibuze.
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot_20230607-215117_Info TB.jpg (86.04 KiB) Vizualizat de 5247 ori
- Marian Andrei
- Administrator
Cel mai bun lucru, nu avea nimeni nevoie sa vada numerele de parc.
Nu este zi sa nu fie probleme cu separatorul de la Piata Sudului,mai nou,problema incepe cu o statie mai inainte,Pridvorului,acum nu stiu daca de la separator sau de la problema cu substatia.Ieri a fost blocat si un v3a nu doar un Imperio la treaba cu separatorul si intrebarea ar fi daca se continua asa exista posibilitatea sau se poate ajunge pana la inchiderea circulatiei tramvaielor in zona Pietii Sudului sau se va merge asa in continuare si "pocnim" toate tramvaiele care raman impotmolite in zona?
Marian Andrei scrie: ↑Joi Iun 08, 2023 12:45 amCel mai bun lucru, nu avea nimeni nevoie sa vada numerele de parc.
Pe mine ca vatman ma ajuta la redirijari , schimb de tura , iesire din depou , blocari etc ...
- Marian Andrei
- Administrator
In mod normal pentru traseu ar trebui sa existe aplicatie separata. Ca sa nu mai zic de display pe bord unde sa se vada toate, dar deja dam in SFuri.
Au trecut in premiera pe la vitan,vagoanele Imperio de pe 10 cu ocazia devierii traseului acestuia ca urmare al problemelor la reteaua de contact din zona Pod Mihai Bravu. Tramvaiele s au dus apoi pe Marasesti-Carol-Filaret-Viilor-Sura Mare.
https://vm.tiktok.com/ZGJQ2as9e/
https://vm.tiktok.com/ZGJQ2as9e/
- Marian Andrei
- Administrator
Ieri cand a fost blocare pe Vacaresti. Eu am zis ca se vor face praf pe 10.
- Marian Andrei
- Administrator
Nu prea sunt in tara perioada asta, dar din ce informatii am au zgariat serios un vagon. Bataie de joc. Inafara de 41, 25 si 32, poate 21, alte linii se vede clar ca nu sunt pregatite sa primeasca tramvaie noi.
Incepe sa cedeze si linia de pe Dudesti,dupa modelul Basarabia si altele de genul. Deci cat de curand vom vedea si aici linia iesita din terasament,indoita implicit ruptă. Personal,nu stiu de ce se insista cu 2 linii de tramvaie pe Dudesti cand ai pe vitan linie modernizata si nu se compara si ca cerere ca mai iei si de pe Mihai Bravu,implicit din zona mall vitan.Timpul este acelasi,ca stau la semaforul de cum iesi in Dristor si tramvaiele sunt prinse in coada de masini inainte de depoul Dudesti. Un 23 pe Dudesti ar fi suficient...
- Fişiere ataşate
-
- IMG-20230601-WA0027-01.jpeg (212.32 KiB) Vizualizat de 4792 ori
-
- Utilizator nou
Oricine făcea o reclamație la ADTPBI avea nevoie de el.Marian Andrei scrie: ↑Joi Iun 08, 2023 12:45 amCel mai bun lucru, nu avea nimeni nevoie sa vada numerele de parc.
- Marian Andrei
- Administrator
Daca mai observati in aplicatie la tramvaie vehicule care apar sau nu apar marcate cu simbolul specific podelei joase va rog sa le transmiteti aici. Am transmis in ultimele zile catre STB vehicule care apareau eronat cu PPC sau fara si le-au actualizat operativ, de exemplu 076, 204 si 309 nu apareau PPC, in timp ce 091 era marcat PPC.
- Marian Andrei
- Administrator
De vreo doi ani aud ca exista idee ca 41 sa circule si noaptea, dar momentan nu, mai repede sa aiba cateva ture care sa circule pana la 1 noaptea.