Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
Albastrele unde au intrat ? Ca nu vad nimic sau poate nu am vazut eu bine...
In alta ordine de idei,pe Viilor a ramas doar 19 in loc sa l suplimentezi la 18-20 de ture,au bagat 30 de ture in 11 si 12 si il mai ai si pe 23.Acolo se va cara aer si 19 tot nu va veni extraordinar de bine in conditiile in care pe Viilor pana mai ieri aveam 3 linii si 7 le venea bine la 8-10 minute fiind tocmai suplimentat in lipsa lui 232.
P.S:Stiu,19 are acum 16 ture dar a ramas cu traseul la fel de lung ca pana la Zetari...
In alta ordine de idei,pe Viilor a ramas doar 19 in loc sa l suplimentezi la 18-20 de ture,au bagat 30 de ture in 11 si 12 si il mai ai si pe 23.Acolo se va cara aer si 19 tot nu va veni extraordinar de bine in conditiile in care pe Viilor pana mai ieri aveam 3 linii si 7 le venea bine la 8-10 minute fiind tocmai suplimentat in lipsa lui 232.
P.S:Stiu,19 are acum 16 ture dar a ramas cu traseul la fel de lung ca pana la Zetari...
- Marian Andrei
- Administrator
Fata de ce aveam vad ca in 19 au ramas tot 3 Militari, deci Militari singura crestere o are cu turul in 11. Am impresia ca Bucur au ramas in Militari, sa vedem daca vor fi aduse si ele undeva sau daca raman conservate pana in toamna, problema este lipsa de spatiu in depouri.
- Marian Andrei
- Administrator
Apareau cele din 12 in 11. In realitate nu mai sunt Alexandria in 11.
1 si 10 erau trecute pe placute,pe deviere...atat in vitan cat si pe la marasesti,am vazut.
- Fişiere ataşate
-
- Compress_20230728_201249_9878.jpg (263.73 KiB) Vizualizat de 6173 ori
-
- Compress_20230728_201248_8952.jpg (105.69 KiB) Vizualizat de 6173 ori
Hmm putin off-topic.
Nu prea vreau sa ma pun in locul vatmanilor in caz de vreo nevoie fiziologica.
Dus + intors = 31 de km
In jur de 2 ore fara stationare la Piata Unirii ...
Dar asa dispune TPBI :
No comment ...
Nu prea vreau sa ma pun in locul vatmanilor in caz de vreo nevoie fiziologica.
Dus + intors = 31 de km
In jur de 2 ore fara stationare la Piata Unirii ...
Dar asa dispune TPBI :
Sa ii mai luam in considerare si pe sclavii aia ? ce rost au aia : "sunt niste prosti , moldoveni , etc."în conformitate cu decizia Comisiei Permanente a TPBI, Programul de transport al STB SA se actualizează începând cu data de 26.07.2023 cu următoarele modificări:
Cod: Selectaţi tot
Comisia Permanentă a TPBI este formată din următorii membri:
Dan Nicușor Daniel
Drăgănescu Celestin-Domițian
Pieptea Cornel
Da,trebuia dus in Ghencea,am mai spus asta.Sunt 3 linii care din titan duc la Unirii,daca l punem si pe 23.
Din ce am inteles,este haos pe la capete,Progresul,Sura Mare,Unirii,tramvaie multe,goluri mari.Va trebui reglat,dar nu stiu cum pentru ca deja au creat nemultumiri in randul calatorilor si daca se apuca sa mai modifice,din nou,in astea 2-3 luni...nemultumirile vor fi si mai mari.
Din ce am inteles,este haos pe la capete,Progresul,Sura Mare,Unirii,tramvaie multe,goluri mari.Va trebui reglat,dar nu stiu cum pentru ca deja au creat nemultumiri in randul calatorilor si daca se apuca sa mai modifice,din nou,in astea 2-3 luni...nemultumirile vor fi si mai mari.
- Marian Andrei
- Administrator
Este posibil ca lucrarea de la Sura Mare sa dureze destul de putin, maxim o luna. Oricum la Sura Mare este ceva haos fiind multe linii, iar 19 la Unirii e alta problema. Voi transmite mai departe problema toaletei pentru Unirii.
Va dura,la Eroii Revolutiei,pare putin asa de facut la un prim ochi,dar sunt multe de facut,doar chestiile alea metalice de prins,care vor trece pe deasupra liniei de tramvaie daca le punem la socoteala,dureaza. Vreo 2 luni,cel putin.Pe langa treburi de finisaje,din filmarea de prezentare am vazut ca vom avea si iarba in zona liniilor,plus ca nu cred ca vor deschide circulatia tramvaielor pana nu devine si noua statie deschisa publicului calator. Pe locul cosmeliei daramate,cica fac park&ride...
- Marian Andrei
- Administrator
Imperio se vor face praf pe tronsonul de 10 deviat. Este o tampenie devierea actuala. Mult mai logic era aa il refaca pe 34 intre Ghencea si Sura Mare via Basarab iar 19 sa mearga de la Sura Mare in Ghencea.
Sau cum am propus eu acum ceva vreme, un 1/10 pe aproximativ acelasi traseu, doar ca de la Viilor cobora spre Carol - Unirii. Parerea mea e ca nu s-ar fi blocat capatul, mai ales ca nu e cu stationare. Apropo, are vreunul roti patrate sau rezista? 

Erau "N" variante mult mai bune si pentru calatori si pentru Imperio.Marian Andrei scrie: ↑Lun Iul 31, 2023 1:35 pmImperio se vor face praf pe tronsonul de 10 deviat. Este o tampenie devierea actuala. Mult mai logic era aa il refaca pe 34 intre Ghencea si Sura Mare via Basarab iar 19 sa mearga de la Sura Mare in Ghencea.
Calatorii sunt bulversati maxim , nu exista statie sa nu te intrebe cum pot ajunge acolo , cum pot ajunge dincolo , trebuie sa pierzi semafoare ca sa stai sa le explici.
Daca cei tineri ar putea sa se informeze din social media , stiri , site-ul oficial STB etc , pe cei batrani ii inteleg , mai ales ca informarea pe teren lasa de dorit ...
Singurele afise emise de TPBI le-am vazut lipite in tramvaiele Imperio de pe 32 , dar stupoare in acel afis de informare nu scrie nimic de linia 12 ...
Dar lasa ca merge asa ... din pacate vatmanii incaseaza injuraturile si toate frustrarile din partea calatorilor ...
Am vazut la comentarii la domnul Baluta,ca i a raspuns unei doamne ca lucrarile de la Eroii Revolutiei se termina...pana incepe scoala. Scoala incepe pe 11 septembrie,daca nu gresesc...deci o luna si un pic ar tine devierea in cazul inelarului.La 25 cu siguranta va fi mai de durata.
- Marian Andrei
- Administrator
La Eroii Revolutiei nici nu are de ce sa dureze mult, daca termina toata copertina aia, la finisaje se poate lucra lejer sub trafic. La fel daca mai vrea sa faca ceva la linie, se poate noaptea.
- Marian Andrei
- Administrator
De azi avem iar ture de Victoria in 10 si de Dudesti in 1, in special din cauza lipsei de vagoane PPC pe linia 1. Inteleg ca intrarea Imperio in 1 se mai amana.
Este nevoie urgenta de un traseu ca cel al lui 27 pe la Vitan.De cand cu inelarul pe aici,statiile sunt tot mai pline,pe langa cea de la mall,chiar ieri am vazut ca si statia de la piata vitan,sens Marasesti erau destui calatori,tot mai multi. Se stie ca in zona este si casa de pensii...Un 23 la 10-12 minute pe Dudesti,dupa parerea mea,este suficient si astfel si cei care vin la mall,nu mai traverseaza toata parcarea pentru a ajunge la 27. In alta ordine de idei,19 le acum cu el la Unirii este asimilat cu traseul lui 27 si multi urca de la Unirii in 47,pentru a ajunge in zona Viilor/Istrati si de acolo cel mai probabil schimba cu 232 sau 610. Doar daca se intampla sa vina 19 le intre timp,urca lumea in el. Pe relatia Viilor-Unirii 19 le nici nu i trecut pe placute.
Nu circul des cu 123 ul la ora aia,dar aseara in jur de ora 23:30 era mai plin ca o linie de noapte. La 23 si 35 pleaca ultimul autobuz de la gara,practic eram in penultimul autobuz chiar din zona garii si locurile pe scaune erau ocupate. A luat atat de la gara,cat si din zona spitalului universitar,de la izvor...ca sa nu mai zic din zona Unirii(majoritatea din Centrul Vechi). Apoi,au mers majoritatea pana la Vitan,unii au mai coborat la Zepter/Blaga. Ideea este ca vreau sa spun cu asta,ca ar trebui mentinut un traseu ca cel al lui 123 si pe timpul noptii...pentru ca are calatori.Legaturi cu gara si centrul capitalei...
- Marian Andrei
- Administrator
Era plin pentru ca ai prins ora de varf a ultimelor sosiri CFR la Gara de Nord, la fel sunt toate liniile care pleaca dupa 23 pana la ultima plecare de la gara. Nu merita mentinerea acestora pe timp de noapte, dar inca 1-2 plecari pana la ora 00.15 ar merge, pentru a lua ultimii calatori sositi cu trenul.