Progress Rail (Caterpillar Company - SUA)

Știri și informații despre companiile și tehnologiile destinate locomotivelor diesel, hibrid și alimentate cu hidrogen sau alți combustibili
Avatar utilizator
Marian Andrei
Administrator
Mesaje: 4895
Membru din: Vin Apr 29, 2022 5:27 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Dum Ian 22, 2023 11:10 pm

În calitate de companie Caterpillar, Progress Rail este unul dintre cei mai mari furnizori integrati diversificați de material rulant și soluții și tehnologii de infrastructură pentru industria feroviară globală. Oferă locomotive, motoare și tehnologii avansate EMD®, vagoane, șine, elemente de fixare, semnalizare, sudare și echipamente Kershaw® Maintenance-of-Way, împreună cu servicii dedicate de reparații de locomotive și vagoane de marfă, asistență pentru piese de schimb și operațiuni de reciclare.


Queensland Rail anunță că ICYMI, prima dintre cele cinci locomotive regionale modernizate, este testată pe șine și se pregătește pentru operare. De mai bine de 40 de ani, aceste locomotive duc clienții la destinații, iar acum, datorită acestor modernizări, vor continua să facă acest lucru în siguranță și fiabil până la încă 20 de ani.

Au beneficiat de revopsire și reparația caroseriei, au facilități modernizate ale mecanicului, adăugat componente moderne și caracteristici de siguranță. De asemenea, au fost instalate motoare noi, eficiente din punct de vedere energetic, care vor reduce necesarul de combustibil cu între 10 și 20%.

Locomotivele vor opera pe rutele Queensland Rail inclusiv Spirit of the Outback și Westlander la jumătatea anului 2023.

22.jpg
22.jpg (206.17 KiB) Vizualizat de 412 ori
11.jpg
11.jpg (276.89 KiB) Vizualizat de 412 ori

Foto&info: Queensland Rail
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Locomotive diesel și cu alimentare alternativă”