Aaaa, am inteles. Multumesc pentru corectare, nu stiam.punmeister scrie: ↑Mar Mai 28, 2024 3:28 pmNu exista nicaieri abrevierea de ATB, inafara de signallingul antic folosit in Olanda.
Si da, BM4 beneficiaza de un CBTC imbarcat mult mai fiabil in raport cu "batranul" CITYFLO 350 proiectat acum 25 de ani.
Trenurile Alstom Metropolis BM4 - (13+17 - 2023)
-
- Utilizator avansat
Solaris pe 70.
- punmeister
- Utilizator avansat
Tind sa cred ca ori e o greseala, ori imaginea a fost facuta cu upscale de GenAI, care nu prea se ocupa bine cu caracterele.
-
- Utilizator nou
Afisajul pare a fi foarte mic
- punmeister
- Utilizator avansat
De aceleași dimensiuni cu BM2.
- Marian Andrei
- Administrator
Mesajul cu asa zisa stire a fost sters. Dupa cum am mai zis, pe mobilitate.eu nu se posteaza alte stiri decat cele venite din mobilitate.eu sau din comunicatele oficiale ale companiilor/autoritatilor.
- Marian Andrei
- Administrator
Incet incet se aduna si trenurile lui M5, sa speram ca se vor termina si probele si autorizarile, ca pana in vara sa le avem pe toate in circulatie, iar BM sa se intoarca pe restul magistralelor.
Alstom anunță că alte două trenuri pentru Magistrala 5 vor fi livrate în decembrie. În total vor fi 6 trenuri anul acesta
Alstom transmite că deja 4 trenuri ale M5 sunt sosite la Metrorex, fiind în etapa de punere în funcțiune. Între timp, trenul Giurgiu, primul tren sosit, continuă programul obligatoriu de testare și validare și obținerea Agrementului feroviar, în vederea autorizării de punere în circulație cu pasageri pe cea mai modernă linie de metrou din București. Giurgiu, Ilfov, Sălaj și Teleorman este enumerarea trenurilor noi de metrou care se află deja în depoul Berceni al Metrorex, unde a sosit și cel de-al patrulea tren nou produs de Alstom. Conform Alstom, trenurile de metrou Metropolis pentru Magistrala 5 poartă nume de județe, conform cerinței Metrorex.
Alte două trenuri, Sibiu și Cluj, au primit săptămâna trecută undă verde pentru a fi livrate, la recepția preliminară din fabrică, urmând să ajungă în țară în cursul lunii decembrie.
Foto&info: Alstom
https://mobilitate.eu/alstom-trenuri-m5/
Alstom anunță că alte două trenuri pentru Magistrala 5 vor fi livrate în decembrie. În total vor fi 6 trenuri anul acesta
Alstom transmite că deja 4 trenuri ale M5 sunt sosite la Metrorex, fiind în etapa de punere în funcțiune. Între timp, trenul Giurgiu, primul tren sosit, continuă programul obligatoriu de testare și validare și obținerea Agrementului feroviar, în vederea autorizării de punere în circulație cu pasageri pe cea mai modernă linie de metrou din București. Giurgiu, Ilfov, Sălaj și Teleorman este enumerarea trenurilor noi de metrou care se află deja în depoul Berceni al Metrorex, unde a sosit și cel de-al patrulea tren nou produs de Alstom. Conform Alstom, trenurile de metrou Metropolis pentru Magistrala 5 poartă nume de județe, conform cerinței Metrorex.
Alte două trenuri, Sibiu și Cluj, au primit săptămâna trecută undă verde pentru a fi livrate, la recepția preliminară din fabrică, urmând să ajungă în țară în cursul lunii decembrie.
Foto&info: Alstom
https://mobilitate.eu/alstom-trenuri-m5/