Oradea - Licitația pentru 9+16 tramvaie noi (2023)

Știri și informații despre mobilitatea în Oradea și localitățile județului
Avatar utilizator
Marian Andrei
Administrator
Mesaje: 4044
Membru din: Vin Apr 29, 2022 5:27 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Lun Aug 14, 2023 11:24 pm

Primăria Oradea a lansat licitația pentru 9 tramvaie noi finanțate prin PNRR cu posibilitatea achiziției a încă 16 în același contract

Primăria Oradea a lansat licitația pentru achizitia unui numar de 9 tramvaie noi pentru transportul urban de calatori în municipiu. De asemenea fac parte din obiectul achiziţiei şi vor fi incluse în preţ următoarele elemente:
 livrarea de dispozitive, echipamente de diagnostic, piese de schimb şi scule specifice necesare punerii în funcţiune a tramvaielor livrate la OTL şi operării în condiţii de funcţionalitate a acestora;
 instruirea si autorizarea personalului OTL ;
 activitatea de punere în funcţiune a tramvaielor în OTL cu asumarea întregii responsabilităţi asupra produsului final de către Ofertant;
 Manopera de întreţinere planificată şi revizii tehnice conform manualului de întreţinere al producătorului va fi efectuată în perioada de garanţie de către Ofertantul declarat câştigător, cu personal propriu sau cu personalul OTL cu asumarea întregii responsabilităţi asupra produsului final de către Ofertant.
 asigurarea reprezentanţei service în regim permanent la sediul (depoul) OTL pe toată perioada de garanţie;
 livrarea de piese de schimb, agregate, echipamente şi materiale de primă dotare, uleiuri şi lubrifianţi, SDV-uri speciale, consumabile, conform manualului de întreţinere şi reparaţii şi echipamente de diagnosticare complete (inclusiv hardware şi software)

Valoarea maximă a tramvaielor este între 79 și 219,6 milioane lei, cu un termen de livrare de 18 luni de la semnarea contractului. Valoarea maximă a contractului vine în contextul în care licitația prevede o clauză de extindere a contractului cu încă 16 tramvaie. Fondurile sunt alocate prin PNRR.

Tramvaiele vor avea lungimea de 26-28 metri lungime, podea total coborâtă și o capacitate minimă de 168 călători. Actionarea se va realiza prin invertoare si motoare electrice asincrone, prevazute cu sistem antipatinare. Tramvaiele sa fie noi, sa corespunda normelor europene cu privire la zgomot (conform SR 13342:1996), cu podea coborata 100%, actionate in curent alternativ,cu echipamente electronice de putere si comanda cu microprocesor, cu recuperare de energie la franare. Conform graficului de livrare, 3 tramvaie vor fi bidirecționale pentru primul lot de 9, urmând ca pentru prelungirea contractului, alte 3 tramvaie să fie bidirecționale din lotul de 16.

Ofertele pot fi depuse până la data de 20.09.2023, urmând ca atribuirea să aibă loc până la finalul anului.

https://mobilitate.eu/primaria-oradea-9tram-2023/

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/ ... /100169505
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Bihor”