Știri despre mobilitatea în Municipiul Sibiu

Știri și informații despre mobilitatea în Sibiu și localitățile județului
Avatar utilizator
Marian Andrei
Administrator
Mesaje: 4908
Membru din: Vin Apr 29, 2022 5:27 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mar Iul 11, 2023 11:19 pm

Primăria Sibiu a lansat licitația pentru 30 de autobuze electrice de 12 metri cu infrastructura de încărcare aferentă

Primăria Sibiu a lansat licitația pentru achiziția unui lot de 30 de autobuze electrice, cu lungimea de 12 metri, și a infrastructurii de încărcare necesară. Valoarea totală este de 81,3 milioane lei. Contractul prevede următoarele:
– Autobuze electrice, lungime (tipodimensiune) 12m, complet echipate – 30 bucăți
– Stații de încărcare lente, cu conector pe cablu, la autobază – 30 bucăți
– Stații de încărcare rapidă, cu pantograf inversat, în teren – 10 bucăți conform specificatiilor din documentatia de atribuire.

Valoarea estimata a contractului este: 81.372.231,00 lei fara TVA. Autobuzele vor fi livrate la autobaza Beneficiarului, în Municipiul Sibiu, str. Munchen nr. 1. Durata totala a contractului este de maxim 16 luni de la semnarea acestuia, cu un termen de livrare de 12 luni după ordinul de începere a contractului. Autobuzele vor avea toate dotările și echipamentele unor autobuze moderne, climatizare, sisteme de informare și condiții optime de călătorie pentru călători. Se cere o autonomie de minim 350 km, conform testului E-SORT 2.

Consumul de energie electrica în (kWh/100 km) este un indice de performanță definitoriu al vehiculului. Acesta se va dovedi prin intermediul testului E-SORT 2, care va fi emis de un organism acreditat UE în acest sens. Astfel dintre două vehicule, cel care are un consum de energie electrica mai mic, este superior, printr-un randament total superior. Pentru evaluare, oferta va conține în mod obligatoriu fișele de testare E-SORT 2 pentru autovehiculele ofertate. Testul E-SORT 2 va fi emis de un organism acreditat UE în acest sens.

Ofertele pot fi depuse până la data de 21.08.2023, urmând ca atribuirea să aibă loc până în luna februarie 2024.

https://mobilitate.eu/primaria-sibiu-30-electrice/
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Sibiu”