Știri despre mobilitatea în Municipiul Târgoviște

Știri și informații despre mobilitatea în Târgoviște și localitățile județului
Avatar utilizator
Marian Andrei
Administrator
Mesaje: 2673
Membru din: Vin Apr 29, 2022 5:27 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Joi Ian 12, 2023 3:21 pm

De la Primarul Cristian Daniel Stan:

‼️Primele stații de călători moderne, destinate municipiului Târgoviște, sunt pregătite de livrare!
✅️ Municipiul Târgoviște va dispune, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, de una dintre cele mai moderne infrastructuri de transport local din România. Din această categorie fac parte și noile stații de călători, de care ne vom putea bucura până la finalul lunii viitoare.
✅️ Obiectivele de investiții amintite marchează o schimbare majoră față de situația din prezent, facilitățile oferite nefiind cu nimic mai prejos în raport cu ceea ce găsim în orașele europene importante.
👉 Stațiile vor avea o lungime de 6 m, vor dispune de touch screen monitor (dimensiune display 125 cm., ecran tactil, grosime sticlă 8 mm, sticla fiind călită, rezistentă la explozie, anti-ultraviolete, reflexie scăzută, transmisie a luminii peste 97%), vor fi dotate cu panou de informații digital (dimensiune modul: 256x128 mm, luminozitate: maxim 6000 cd/m2, reglabilă cu senzor crepuscular încorporat, ce afișează indicativul traseului de transport public, direcția și timpul de așteptare), sistem fotovoltaic cu o putere instalată de minim 2 kW (are in componență 6 panouri fotovoltaice), router wi-fi, camere de luat vederi, prize USB.
✅️ În plus, stațiile vor fi dotate cu senzori de temperatură, de umiditate și de poluare, la care adăugăm banda LED de contur care indică nivelul de poluare (Roșu - poluare ridicată, Galben – grad mediu de poluare, Verde – poluare scăzută).
✅️ Toată structura metalică este protejată anticoroziv și vopsită în câmp electrostatic cu pulberi.
✅️ Principala sursa de alimentare cu energie electrică este reprezentată de kit-ul fotovoltaic, integrat în structura stației de autobuz!4.jpg
4.jpg (99.27 KiB) Vizualizat de 112 ori
3.jpg
3.jpg (92.17 KiB) Vizualizat de 112 ori
2.jpg
2.jpg (128.57 KiB) Vizualizat de 112 ori
1.jpg
1.jpg (74.52 KiB) Vizualizat de 112 ori
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Dâmbovița”