Ikarus 415T (200 - 1997/2001)
De prin arhiva cu 5185…
- Fişiere ataşate
-
- 5185 - RETRAS - Depoul Vatra Luminoasa - 05.01.2024.
- IMG_0698.jpeg (481.58 KiB) Vizualizat de 4020 ori
-
- 5185 - linia 85 - Statia: Gradina Cismigiu - 26.06.2024.
- IMG_1447.jpeg (451.52 KiB) Vizualizat de 4020 ori
Solaris pe 70. 

Asta da, m-as mira totusi sa prinda anul 2027, atunci vor implini 30 de ani de circulatie pe strazile Bucurestiului…Transport Vibes scrie: ↑Lun Aug 19, 2024 8:10 pmFoarte bine, clar o sa mai avem Ikarus in Bucuresti cativa ani…
Solaris pe 70. 

- punmeister
- Utilizator avansat
Faptul ca vom avea in continuare, troleibuze fara HVAC si fara podea coborata, in 2027, ar fi o adevarata UMILINTA.
- Marian Andrei
- Administrator
Pai le repara, ca e in plina desfasurare retragerea Solarisurilor
In zile lucratoare stau 25-30 in depouri, iar in weekend 15-20. Cine trece zilnic pe langa depoul BN vede in general 8 in curte la orice ora.

- punmeister
- Utilizator avansat
Pai e dezastruos sa ai CUP de doar 70% la niste troleibuze noi de calitate. Il saboteaza mafiiiiiiiia pe Mucusor 

Si totusi, de ce sunt atatea Solaris indisponibile? Ceva da cu virgula aici, pare incredibil ca o treime din parcul de troleibuze noi sa fie tras pe dreapta la aproximativ jumatate de an dupa ce au intrat in exploatare.
-
- Utilizator avansat
Cred că s-a greșit de la început cu repartizarea troleibuzelor Solaris! Trebuia mai întâi să fie înlocuite Ikarusurile și apoi , după ce erau venite cele 100 de Solarisuri, se putea trece la trasee în care se folosește autonomia troleibuzelor!punmeister scrie: ↑Mar Aug 20, 2024 10:25 amPai e dezastruos sa ai CUP de doar 70% la niste troleibuze noi de calitate. Il saboteaza mafiiiiiiiia pe Mucusor![]()
-
- Utilizator avansat
E greu de crezut că sunt defecte aproximativ 25-30 de troleibuze Solaris! Părerea mea e că unii soferi refuză să le conducă! La dep VL, cam in fiecare zi rămân în depou 7 troleibuze dar , in afară de 5431 care, după cum ne-a spus @Cristi, are o problemă și sta in depou din luna mai, celelalte circula oarecum prin rotație, 6 + 5431, rămân în depou! Tot ce am scris am, vazut pe info stb, neavând timp să văd și fizic.Marian Andrei scrie: ↑Mar Aug 20, 2024 10:05 amPai le repara, ca e in plina desfasurare retragerea Solarisurilor![]()
![]()
In zile lucratoare stau 25-30 in depouri, iar in weekend 15-20. Cine trece zilnic pe langa depoul BN vede in general 8 in curte la orice ora.
Nu am reușit să urmăresc situația pe liniile deservite de troleibuzele celorlalte depouri decât foarte vag.
Silviu scrie: ↑Mar Aug 20, 2024 10:30 pmE greu de crezut că sunt defecte aproximativ 25-30 de troleibuze Solaris! Părerea mea e că unii soferi refuză să le conducă! La dep VL, cam in fiecare zi rămân în depou 7 troleibuze dar , in afară de 5431 care, după cum ne-a spus @Cristi, are o problemă și sta in depou din luna mai, celelalte circula oarecum prin rotație, 6 + 5431, rămân în depou! Tot ce am scris am, vazut pe info stb, neavând timp să văd și fizic.Marian Andrei scrie: ↑Mar Aug 20, 2024 10:05 amPai le repara, ca e in plina desfasurare retragerea Solarisurilor![]()
![]()
Nu am reușit să urmăresc situația pe liniile deservite de troleibuzele celorlalte depouri decât foarte vag.
5431 a revenit de cateva zile in circulatie, la ora asta chiar e in traseu, pe linia 61.
Solaris pe 70. 

- Marian Andrei
- Administrator
5180 a revenit in conservare la BN.
Pentru ca Vatra a preluat majoritatea turelor in 86 in weekenduri, iar respectivele ture vor fi asigurate cu Citelis si Solaris, iar BN va repartiza doar Solaris in weekend in 86. Voi publica cat de curand pe aici pe forum turatia actuala a liniilor de troleibuz.

Solaris pe 70. 

- Marian Andrei
- Administrator
In 86 era o anomalie in weekend cand mai apareau 1-2 Ikarus in ultima vreme, acum ca este scurtata, se poate lejer sa se renunte la Ikarus in weekend.
Turatia actuala la troleibuze nu va mai fi valabila mult timp, de luni urmand sa creasca parcul cu 1-2 ture pe unele linii.
Turatia actuala la troleibuze nu va mai fi valabila mult timp, de luni urmand sa creasca parcul cu 1-2 ture pe unele linii.
- Marian Andrei
- Administrator
Se lungeste iar telenovela cu substatia...
73 e deja un vis frumos, nu mai am nicio speranta ca va mai reveni in viitor. Totusi, au adus si Solaris la Berceni pentru asa zisul 73 care in realitate nici nu exista… Din 20 de Solaris ale depoului Berceni, sunt folosite maxim 12-14 troleibuze, restul stau pe dreapta ca nu au unde sa circule..
Solaris pe 70. 

Treaba asta că nu ar avea unde să circule anumite vehicule,mi se pare o ineptie,mai ales că duci lipsa de vehicule noi și să le tii trase pe dreapta in depou. Daca nu,revine 73 curând și mă refer la anul acesta,cel puțin,pot fi redistribuite in 97 pentru a nu mai vedea hibride pe acolo sau suplimentare în alte linii. Deci,soluții sunt,ideea este că sa se ia o soluție și să nu sa stea cu ele prin depou,până se rezolva treaba cu substația.