Știri și discutii despre proiect

Stiri si monitorizarea proiectului de modernizare a traseului liniei 5 intre zona Dinamo si Pod Băneasa
Lucian
Partener forum

Mar Iul 09, 2024 6:07 pm

Cică au banii in buget,trebuie făcută doar rectificarea bugetară. Pentru a nu se pierde timp,ar trebui să li se garanteze în vreun fel constructorilor ca isi vor primi banii. 2 saptamani poate insemna ceva si automat s ar avansa cu lucrările dar la noi,după părerea mea,desigur ,s a lansat o teorie falsă cum că dacă se lucrează la timp...s au prea grăbit. Dacă toți au interesul si dupa cum s ar părea,asa ar fi si ar trebui să vedem mobilizare si sa vedem votată acea rectificare în regim de urgenta. Acum,vedem....
JaLeTe
Utilizator nou

Mar Iul 01, 2025 4:52 am

Se mai stie ceva de acest proiect?
Marian Andrei
Administrator

Mar Iul 01, 2025 8:09 am

A murit la finalizarea statiilor si din cauza datoriilor. Fizic linia si reteaua sunt gata, se poate circula si azi.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Lucian
Partener forum

Lun Iul 07, 2025 1:40 pm

Ar fi bine dacă s ar putea face ceva astfel încât să poată circula autobuzele pe linia de tramvaie. Daca tot nu este graba cu deschiderea lui 5. Ar ajuta mult 330,mai ales...
Scrie răspuns

Înapoi la “Linia 5 - Str. Barbu Văcărescu și Str. Căpitan Av. Alexandru Șerbănescu de la Șos. Ștefan cel Mare la Pod Băneasa - 4,230 km cale dublă”