Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
ADK
Utilizator nou

Sâm Ian 17, 2026 1:52 am

Poate Basarabul o fi foarte util în sinea lui, evident orice având nevoie și de o mentenanță deci nu-i pasajul de "vină" că n-a fost îngrijit și probabil că s-au folosit produse de slabă calitate, dar nu înțeleg în general de ce ai umple un oraș de atâtea pasaje tip Doamna Ghica, Europa Unită, Apărătorii Patriei și pe unde o mai fi apărut prin ultimul deceniu... e de înțeles să extinzi metroul, dar aglomerația de construcții în general mă refer pe un perimetru mic n-o văd cu prea mari ochi buni.

Teoretic facilitează traversarea mai rapidă, însă aglomerația construcțiilor pe o porțiune prea mică oricât ar părea de sigure mi se par totuși în continuare riscante la un seism serios. :oops: Oricât ar fi de consolidate nimic nu e în stare să oprească natura să nu-și arate efectul într-o zi și într-o zi, nu știu ce s-o face cei cărora le trece metroul prin bloc (asta mi se pare pe atât de interesant inginerește, dar pe atât de aiurea fără rost, adică nu știu ce vrea în final să demonstreze decât că cobori la 10m de locuința ta unde e probabil aproape permanent o gălăgie de nedescris, bine acolo oamenii o fi educați, ramele și liniile silențioase nu ca la noi), adică ce idei au mai avut unii de n-au avut unde-l "duce" decât fix pe acolo, ca și indienii care au mese cu lucruri de vânzare și corturi fix pe unde trece trenul, care atunci când se apropie fiecare trebuie să-și strângă catrafusele, deși aici o fi fost întâi găina apoi oul, adică întâi oamenii apoi trenul, Dumnezeu știe dar ăsta e deja alt subiect.
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”