Chiar sunt de apreciat, însă ca o corectare pentru lucrare relativ esențială și nu cred că-i doar opinia mea, este că nici-un logo nu-și are rostul decât cel de ITB și încă nu e corect pus... restul vagoanelor au fix ce e necesar, nu tot cârul ăla aproape fără sens. Nu zic, au apucat toate epocile menționate, dar în schema aia... de ce nu are și 415T-ul 5102 "STB-TPBI" atunci...?
Personal îmi pare rău și-mi cer scuze de off-topic, că s-au făcut vagoane de muzeu, încă "7" tipuri de V3A, nimic de zis dar la autobuze iar aproape și troleibuze tot prost o să stăm.

Istoria e tot ce a ținut de operator (chiar dacă acesta și-a schimbat "pălăria" în sensul că de-a lungul timpului a tot fost "rebotezat", esența tot rămâne), care ar fi însemnat inclusiv taxiuri și microbuze, dar știu că la ora actuală e mult însă problema e că-i "mult" până și istoria din anii 2000-2010 chiar pe care am prins-o și noi care azi avem cel puțin 25 ani... de am ajuns să ne mulțumim cu niște caroserii statice aruncate într-un colț dintr-un garaj reactivat, iar ce a fost mai bun a fost pur și simplu vândut și încă pentru reciclare...