Dacă se menține turatia actuală pe 86, Vatra va trebui să rămână cu 21 troleibuze Solaris.
Dacă se va reactiva 74, atunci se pot introduce in completare pe 73 și 74, ZTE pentru că prin contract, 312 și 313 erau prevazute cu ZTE.
Berceni ar avea 3 linii cu autonomie, 73, 74, 97 dar nu cred că vor avea Solarisuri să le acopere. Părerea mea e că in 73 și 74 ar trebui introduse și ZTE.
Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
Daca citeai anunțul cu suplimentarea aveai impresia că pe liniile cu pricina,o sa se ajungă la modul că nici nu ajungeai bine in statie că și venea următorul autobuz. Pare că s a dovedit a fi un mare "fâs". Turul ăla de prin 619 de exemplu', a dispărut de ieri dimineață cat a circulat la orele de vârf. Pe seara nimic,azi la fel pauză.Ice scrie: Lun Apr 06, 2026 9:53 am Singura suplimentare momentan pare doar in cazul lui 101 de la 12 la 14 ture in rest nu s-a schimbat nimic.
Singurul aspect pozitiv de pe această linie,ar fi că rămân 10-11 ture în afara orelor de vârf.
Da,nu ar fi asta un lucru rău,chiar e binevenit. După cum am mai spus o și pe aici,sunt diferente mari de ture pe multe din linii,orele de vârf versus in afara lor.
Pai 619 a ajuns sa aibă ceea ce este foarte bine,în afara orelor de vârf 11 ture, câte are și 123??? Pai oricât de aglomerat ar fi 619,clar nu se poate compara că și aglomerație, cu o linie ca 123 chiar și în afara orelor de vârf. Aici,va trebui umblat de parcă lumea circula doar dimineață și seara și la prânz stau mai toți pe loc,când vorba aceea nu prea mai ai loc unul de altul prin București.
Pai 619 a ajuns sa aibă ceea ce este foarte bine,în afara orelor de vârf 11 ture, câte are și 123??? Pai oricât de aglomerat ar fi 619,clar nu se poate compara că și aglomerație, cu o linie ca 123 chiar și în afara orelor de vârf. Aici,va trebui umblat de parcă lumea circula doar dimineață și seara și la prânz stau mai toți pe loc,când vorba aceea nu prea mai ai loc unul de altul prin București.