Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune

Discuții generale, știri și dezbateri despre mobilitatea de suprafață în regiunea București - Ilfov
Scrie răspuns
Lucian
Partener forum

Pai și cu modernizarea? 23 rămâne pe la Vitan?
Marian Andrei
Administrator

Da, 23 ramane pe Vitan. Nu se poate inchide Calea Dudesti pana nu se termina lucrarea la termoficare oe Mihai Bravu, probabil mai dureaza minim 6 luni acolo, daca nu chiar mai mult.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Lucian
Partener forum

Dar de ce nu au ales varianta sa se apuce din celalalt capat de Dudești,cel dinspre Goga pentru că nu cred că ar fi afectat circulația și oricum lucrările vor trebui făcute pe bucăți pentru a nu izola accesul la depoul Dudești?
Marian Andrei
Administrator

Pai problema e ca din orice parte Calea Dudesti inchisa ar provoca mai mult haos in zona. Pana nu e gata Mihai Bravu, nu se umbla la Dudesti.
Mobilitate.eu
3mil
Utilizator nou

Marian Andrei scrie: Lun Mai 25, 2026 11:23 am De maine se redeschide circulatia tramvaielor pe Calea Dudesti pentru acces facil din Dudesti catre linia 5 si pentru linia 27 pe traseul normal.
Apropo, Dudesti nu mai are ture in 21?
Marian Andrei
Administrator

Nu, sunt in 5 mutate cu tot cu Imperio. Vor mai fi modificari, se vrea 5 full Imperio pe timp de vara, imposibil zic eu...
Mobilitate.eu
Lucian
Partener forum

Asta înseamnă sacrificarea unor linii...cel mai probabil începând cu inelarul,ture de pe la Giurgiu, tot așa cel mai probabil.
Ice
Utilizator avansat

Nici cu toate 100 de vagoane disponibile nu se poate aplica ideea asta. Poate sa vedem ture in plus cu Imperio da, dar nu linie full.
Marian Andrei
Administrator

Doar in weekend e posibil, se gasesc 12 vagoane din Dudesti si Colentina. Dar in timpul saptamanii inafara de cele 4 de erau prin 7 si cele 3 din 1/10, plus sa zicem cele 4 de erau prin 21 de Dudesti, mai baga si colentina 1-2 luate din 21, dar ramai cu 21 descoperit.

Singura sansa ar fi sa se inchida pe timp de vara 1/10 sau sa se devieze din cauza lucrarilor la Pasaj Basarab - nu am auzit nimic de vreo varianta de genul, in mod normal nu vor fi afectate - pentru a gasi vagoane de acolo.
Mobilitate.eu
Lucian
Partener forum

Tre' sa se mai găsească niste lucrări,fie pasajul de la Olteniței,sau ceva legat de lucrările la M4,astfel încât să fie aduse pe la Sura Mare inelarul sau/și linia 25. In cazul pasajelor de la Dristor-Vitan,nicio șansă cel mai probabil sa vedem ceva mișcări anul acesta, cu lucrările de termoficare.
punmeister
Utilizator avansat

Marian Andrei scrie: Lun Mai 25, 2026 5:08 pm Doar in weekend e posibil, se gasesc 12 vagoane din Dudesti si Colentina. Dar in timpul saptamanii inafara de cele 4 de erau prin 7 si cele 3 din 1/10, plus sa zicem cele 4 de erau prin 21 de Dudesti, mai baga si colentina 1-2 luate din 21, dar ramai cu 21 descoperit.

Singura sansa ar fi sa se inchida pe timp de vara 1/10 sau sa se devieze din cauza lucrarilor la Pasaj Basarab - nu am auzit nimic de vreo varianta de genul, in mod normal nu vor fi afectate - pentru a gasi vagoane de acolo.
Ideal ar fi sa inchida inelarul vara si sa reintroduca 34 Banu Manta - Romprim. Nu cred ca vor vibratii de la tramvaie in timpul lucrarii, plus ca ma astept sa intervina si la statie.

La M4 nu vom vedea lucrari prea curand. Cel putin un an o sa fie dedicat pentru elaborarea proiectului tehnic.
Lucian
Partener forum

Daca se va circula pe cate o banda pe sens,înseamnă că nu se va închide de tot pasajul. Iar la stații daca se va lucra,cel mai probabil nu va face opriri,doar tranzitat pe perioada lucrărilor.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mobilitatea în regiunea București - Ilfov”