Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
- Marian Andrei
- Administrator
Cu 30 min inaintea lui 3891 se mai chinuia unul sa treaca Obor cu o piesa rupta. Iar pe seara inca un pantograf rupt si o tamponare.
- Marian Andrei
- Administrator
Un Imperio cu o duba la Romprim.
Mare pericol de căzut în "gol" în stația de la Dristor,cu lucrările la termoenergetica. Se mișcă plăcile alea din margine la greu,stau mai mult în gol pentru că este spart bine din statie.
- Fişiere ataşate
-
- IMG-20260610-WA0007.jpg (533.53 KiB) Vizualizat de 389 ori
De vinerea viitoare se are in vedere inchiderea pasajului Basarab.
Vor avea loc niste modificări destul de importante, ca linia 10 întoarcere la Ghencea, linia 11 desființată și înființarea unei noi linii 54 cu traseu Dep.Alexandria Sura Mare prin Ferentari/Zețarilor.
Nu se va putea intoarce la Basarab.
Ramane de vazut daca asa ca fi.
Vor avea loc niste modificări destul de importante, ca linia 10 întoarcere la Ghencea, linia 11 desființată și înființarea unei noi linii 54 cu traseu Dep.Alexandria Sura Mare prin Ferentari/Zețarilor.
Nu se va putea intoarce la Basarab.
Ramane de vazut daca asa ca fi.
- Marian Andrei
- Administrator
Inteleg ca se va putea face acces in 44, care va circula. De asemenea, aud ca liniile 1/10 ar circula ziua pe pasaj. Astept ceva final
- Marian Andrei
- Administrator
Asta am momentan...https://mobilitate.eu/incep-lucrarile-la-pasajul/
Mobilitate.eu prezintă modificările ce vor avea loc odată cu închiderea Pasajului Basarab pentru lucrările de reabilitare și recepție ce vor demara aproximativ cu data de 20 iunie. Conform informațiilor mobilitate.eu, lucrările vor începe pe zona de linii de tramvai și sensul rutier dintre Banu Manta și Grozăvești, acesta urmând să fie închis total, traficul rutier urmând să fie deviat pe sensul Grozăvești - Banu Manta, unde se va circula pe ambele sensuri, pe o bandă pe fiecare sens, urmând ca pe măsura evoluției lucrărilor, acestea să se mute pe sensul Banu Manta - Grozăvești.
Trecând pe zona de tramvai, modificările planificate arată astfel:
linia 1 va circula între Romprim și Banu Manta prin Calea Văcărești - Mihai Bravu - Victoriei și retur
linia 10 va circula între Romprim și Ghencea, prin Eroii Revoluției - Șos Progresului - Ghencea și retur
linia 11 va fi suspendată
linia 54 va fi înființată pe traseul Depoul Alexandria - Calea Ferentari - Zetari - Șoseaua Giurgiului - Șura Mare
Ca linie de autobuz, se va înființa linia 610, între Banu Manta și Calea 13 Septembrie. Conform informațiilor mobilitate.eu, linia 44 nu iși va schimba traseul, calea de rulare de sub pasaj urmând să fie utilizată totuși pentru accesul și retragerea tramvaielor, atât pe sub pasaj cât și pe pasaj.
Mobilitate.eu prezintă modificările ce vor avea loc odată cu închiderea Pasajului Basarab pentru lucrările de reabilitare și recepție ce vor demara aproximativ cu data de 20 iunie. Conform informațiilor mobilitate.eu, lucrările vor începe pe zona de linii de tramvai și sensul rutier dintre Banu Manta și Grozăvești, acesta urmând să fie închis total, traficul rutier urmând să fie deviat pe sensul Grozăvești - Banu Manta, unde se va circula pe ambele sensuri, pe o bandă pe fiecare sens, urmând ca pe măsura evoluției lucrărilor, acestea să se mute pe sensul Banu Manta - Grozăvești.
Trecând pe zona de tramvai, modificările planificate arată astfel:
linia 1 va circula între Romprim și Banu Manta prin Calea Văcărești - Mihai Bravu - Victoriei și retur
linia 10 va circula între Romprim și Ghencea, prin Eroii Revoluției - Șos Progresului - Ghencea și retur
linia 11 va fi suspendată
linia 54 va fi înființată pe traseul Depoul Alexandria - Calea Ferentari - Zetari - Șoseaua Giurgiului - Șura Mare
Ca linie de autobuz, se va înființa linia 610, între Banu Manta și Calea 13 Septembrie. Conform informațiilor mobilitate.eu, linia 44 nu iși va schimba traseul, calea de rulare de sub pasaj urmând să fie utilizată totuși pentru accesul și retragerea tramvaielor, atât pe sub pasaj cât și pe pasaj.
Cam ciudate aceste modificari de trasee. Nu prea inteleg, 11 se suspenda dar 44 circula totusi. Apoi, avand in vedere ca acesta va ramane singur pe Giulesti, va fi suplimentat in vreun fel?
Cat despre acel 54, intr-adevar ar fi bine sa il inlocuiasca pe 4, daca tot il va dubla pe tot traseul,si vagoanele trimise unde e nevoie de ele. Desi dupa parerea mea, mai bine ar fi circulat pe relatia Alexandria - Progresului - depoul Militari, din moment ce 25 va ramane singur dupa intersectia Progresului x 13 Septembrie.
Cat despre acel 54, intr-adevar ar fi bine sa il inlocuiasca pe 4, daca tot il va dubla pe tot traseul,si vagoanele trimise unde e nevoie de ele. Desi dupa parerea mea, mai bine ar fi circulat pe relatia Alexandria - Progresului - depoul Militari, din moment ce 25 va ramane singur dupa intersectia Progresului x 13 Septembrie.
Probabil ca pe 11 il suspenda pentru ca pe porțiunea dintre Grozăvești și Calea Plevnei, culoarul tramvaiului este lipit de rampele pasajului. Mă gândesc ca circulația constantă a tramvaielor ar stânjeni muncitorii. Așa, doar cu câteva accesuri și retrageri pe zi, nu ar fi mare problemă.
La 44, intre Giulești și Basarab, este spațiu larg și tramvaiul nu ar deranja pe nimeni.
La 44, intre Giulești și Basarab, este spațiu larg și tramvaiul nu ar deranja pe nimeni.
Va fi destul deranj pentru calatorii care faceau transbordarea in 11 pentru Calea Ferentari, pe langa faptul ca circula doar din sensul depoului Alexandria, nici statie nu va avea la Sebastian pe niciun sens.(Ma refer la 54)
Probleme vor fi si pentru personalul de miscare, linia 11 inchisa, linia 41 inchisa cand vor incepe lucrările la pasajul Lujerului...
Probleme vor fi si pentru personalul de miscare, linia 11 inchisa, linia 41 inchisa cand vor incepe lucrările la pasajul Lujerului...
23 va trebui suplimentat pentru Ferentari. Oricum,personal am mai propus suplimentarea lui 23,o dată cu ducerea acestuia pe la mall Vitan-Mibai Bravu. Are cam aceeași lungime de traseu ca și suspendatul de 19 și am mai spus că linia 23 va prelua tot fluxul de călători care va veni din zona Zețari/Ferentari spre Dristor și Titan.
41 va fi suspendat pe perioada lucrărilor de la Lujerului și nu va circula in sistem paleta?
41 va fi suspendat pe perioada lucrărilor de la Lujerului și nu va circula in sistem paleta?
- Fadeey
- Utilizator avansat
N-are cum, 33 de luni sa fie suspendat e imposibil, probabil se va merge paleta cum a fost cand au lucrat la Podul Grant.
Vreau sa adaug la discutia cu 54, traseul lui nu are niciun sens, cel mai bine ar fi reinfiintat linia 8 (Dep Militari - Zetari).
Vreau sa adaug la discutia cu 54, traseul lui nu are niciun sens, cel mai bine ar fi reinfiintat linia 8 (Dep Militari - Zetari).