Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Razzvan
Utilizator avansat

Cu tramvaiele de la BN cazate in Victoria ce se va intampla? Cum vor face accesul in 41? Ar putea sa le duca in Alexandria sau Militari.
Lucian
Partener forum

Se prezumă că dacă se va putea face accesul pentru linia 44,se va putea și pentru celelalte linii,pe pasaj de data aceasta. Chiar daca nu circula o linie cu o anumită frecventa,deranj tot va fi daca va mai trece din când un tramvai prin zona pentru acces sau retrageri.
Și dacă încep și la Lujerului lucrările,ce rost are sa mai duci niste vagoane pe nu știu unde.
Parcă am sa vad din Imperio din 41 și prin linia 5,cu ocazia asta.
Lucian
Partener forum

Că tot este interesul mare privind pasajul Lujerului

gabi
Utilizator nou

Ramane de vazut ce se va intampla cu linia 41, fiind una dintre cele mai aglomerate linii din Bucuresti. Poate se gaseste o solutie sa circule macar pe un fir in pasaj, altfel va fi dezastru 3 ani doar cu autobuze...
punmeister
Utilizator avansat

In mod normal ar trebui sa profite de acest moment si sa bage 41 la o revizie serioasa, poate chiar o modernizare pe modelul lui 32.
TudorSt
Utilizator avansat

Dacă modernizările unor linii de metrou ușor gen 32 sau 41 (ca și 32 era considerat metrou ușor la un moment dat) constau în șină cu canal și asfalt, mai bine lipsă…
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”