Tramvaiele V3A-2010-CA/V3A-PPC-CA

Discuții și informații despre tramvaiele STB SA și achiziții viitoare
Scrie răspuns
TudorSt
Utilizator avansat

Nu stiu dar mi se pare un pic grabita decizia asta cu Dudestiul. Alexandria sau Militari erau niste optiuni mai bune, avand in vedere ca inca au rable de care trebuie sa se scape. Si BN la fel, dar cata vreme e in Victoria, nu prea mai au loc...
Ice
Utilizator avansat

Ar trebui ca toate depourile si implicit toate liniile sa beneficieze de vagoane accesibilizate, fie ca vorbim de Imperio sau variatiuni de V3A, nu doar cele din vestul orasului.
Este de inteles oarecum faptul ca s-a evitat trimiterea de vagoane mai moderne pe liniile distruse, dar pe masura ce lucrarile de reabilitare avanseaza si vor incepe treptat sa se redeschida tronsoane, si depourile din estul orasului ar trebui sa inceapa sa mai primeasca vagoane modernizate.
TudorSt
Utilizator avansat

Da da, corect, eu am zis de ele pentru ca sunt singurele depouri modernizate deschise in momentul asta si ar putea primi rapid vagoane accesibilizate, avand in continuare destule vagoane vechi.

Dudesti, in schimb, are deja INTREG parcul modernizat. Daca vor sa trimita totusi CA-uri aici, ar trebui ca dupa ce se deschide depoul Titan, sa migreze niste CA-uri noi si acolo.
Lucian
Partener forum

Dudestiul are multe căzute,LF-urile sunt vai de mama lor cu excepția celor care au mai trecut pe la URAC,choperele la fel.
Deja ai două linii,inelarul 1/10 și linia 5 care trebuie acoperite cu tramvaie ceva mai noi. De exemplu,inelarul 1 era plin ieri cel puțin cat am mai umblat dintr o parte în alta,era plin de v3auri. Ceea ce mi se pare inadmisibil...
Se vor mai deschide linii până în sărbătorile de iarnă,vor trebui tramvaie pentru secțiunea de Pallady-1 Decembrie,vom vedea daca și mai departe pe Liviu Rebreanu pentru că rămâne un mister și anume când va fi modernizată singura statie rămasă de modernizat de pe Camill Ressu,sau doar cum spunea Marian spre Basarabia/Republica/Chișinău.
Deci in concluzie Dudestiul are și va avea nevoie de tramvaie noi...
Marian Andrei
Administrator

LFurile sunt cam pe duca, mai ales primele 5, cu choppere pe care STB nu mai stie si nu mai are cum sa le repare, la fel si CH PPCurile. Iar Dudestiul cum are cele mai putine Imperio, nici nu se preteaza aici tramvaie atat de lungi, LFurile trecute prin URAC si cateva V3A „Imperioizate” sunt o solutie de compromis.

Sunt multe reclamatii ca nu sunt tramvaie accesibilizate pe 5, si chiar nu sunt uneori. 1 si 10 nu prea conteaza, sunt de umplutura, important este sa se reuseasca un parc cat de cat ok pentru liniile ce se vor deschide, dupa 5, ar trebui sa fie prioritare mai ales 16, 23, 36, 40, 45, linii care ar trebui prioritizate si la tramvaie si la infrastructura, macar aproape de modelul 41/32, unde practic nu stai in statie.

Revenind la ritmul de lucru la vagoane, 208 posibil sa fie predat saptamana viitoare. 274 este vopsit, dar abia a inceput echiparea, nu are nici podeaua facuta, sunt sanse sa iasa pe octombrie-noiembrie, poate si 285 pe final de an, dar nu cred. Din pacate nu vad sa iasa mai mult de 4-5 vagoane pe an...
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Tramvaiele STB SA”