Tramvaiele Tatra T4R (1973-2026)

Discuții și informații despre tramvaiele STB SA și achiziții viitoare
Scrie răspuns
Silviu
Utilizator avansat

Referitor la indicativele folosite de vehiculele participante la eveniment, nu am înțeles de ce se insistă cu acest "75". Am înțeles, la aniversarea de 75 de ani de troleibuz în București, era justificat indicativul "75".
Dar la SEM acest indicativ e aiurea, avem linia 60, cealaltă linie putea fi 80 sau 99, dar nu 75 care nu mai are nicio relevanță.
Scuze de off topic!
Ice
Utilizator avansat

Lucian scrie: Sâm Sep 19, 2026 6:10 pm Mi se par foarte prost gândite traseele astea și fără noimă...plus că unele sunt foarte lungi și ai 1 sau 2 tramvaie aniversare.
Mai bine le băgau in traseele legendare incepand cu inelarul și continuând cu linii ca 21,25,32,41....eventual și noul 5.
Inelarul nu e traseu legendar, sa fim seriosi :lol: ...se putea reinfiinta 34 pentru o abordare de genul asta.
Lucian
Partener forum

Legendar la modul că trece prin toate cele 6 sectoare. Oarecum și prin zone multe din centru',daca era după mine...pe aici băgăm toate tramvaiele aniversare pentru că erau mai mari șanse să fie folosite/plimbe tot mai mulți cu ele. Bine,ideea este că bine că s a făcut și ce s a făcut,de apreciat. Important este sa fie tot mai dese astfel de evenimente...
Scrie răspuns

Înapoi la “Tramvaiele STB SA”