Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Ice
Utilizator avansat

Daca vagonul era in depou pe o linie de garare si poate la niste ore la care nu e activitate mai intensa, cand nu se intra/iese din traseu, este plauzibil.
Lucian
Partener forum

La precizie și control,la traficul care este in capitală mă așteptam să fim pe primul loc. Dar asta nu înseamnă că nu și avem,din cei pe care am apucat sa i cunosc și mai ales veterani la stb,sunt cu foarte multă experiență. Și vin și cei din tineri și la mai început de drum, tare din spate...
https://www.gandul.ro/actualitate/orade ... EbF4etFS7Q
Lucian
Partener forum

bogdan88
Utilizator nou

Lucian scrie: Dum Sep 20, 2026 8:25 pm La precizie și control,la traficul care este in capitală mă așteptam să fim pe primul loc. Dar asta nu înseamnă că nu și avem,din cei pe care am apucat sa i cunosc și mai ales veterani la stb,sunt cu foarte multă experiență. Și vin și cei din tineri și la mai început de drum, tare din spate...
Cei care au participat sunt din Oradea. STB nu stiu daca a trimis vreodata reprezentanti la acest concurs (sigur in ultimii 5 ani, de cand il urmaresc, nu au fost).
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”