Ed4014 scrie: ↑Dum Mai 07, 2023 10:31 am
Asta depinde de cât de multe Choppere ale depoului Dudești sunt active. Știm că unele dintre ele nu au mai circulat de cel puțin un an, iar altele au nevoie de reparatii, precum 4015. Cum în weekend sunt mai puține ture, unele dintre ele pot merge și în 19, nu doar în inelare și 23.
Ideea era alta,daca vrei sa bagi ch-ppc atat in 19 cat si in 27 faceam jumi juma cu cele doua linii,Dudestiul si Titan,in medie 2-3 ture fiecare cu ppc-uri. Mai este si alta treaba si anume ca in 1 au ramas si turele de Victoria cei drept sunt cateva, si in 10 dar in functie de cate sunt picate si stiu ca au mai revenit in circulatie din LF-urile,turele ramase de dudesti in 1 si 10,aproape ca le ai acoperi cu aceste vagoane si 2-3 ch-ppc-uri.Dar tot mai raman dispobibile ch ppc uri,asta in functie si de cate sunt cazute,dar la un calcul mic cred ca s ar putea baga cate 5 ture de Dudesti cu ch-ppc uri atat in 19 cat si in 27.
Si turele de Giurgiu din 19 din timpul saptamanii sa ramana in 11 cel putin,ca tot circula pe acolo in weekend si prin 23.