Yutong U12 (22 - 2025)

Discuții și informații despre troleibuzele STB SA și achiziții viitoare
Lucian
Partener forum

Silviu scrie: Vin Mar 27, 2026 2:37 pm Nu a apărut niciun anunț despre intrarea Yutong pe traseu sau de vreo modificare de traseu. Să înțelegem că mai așteptăm o săptămână?
Circula deja prin online treaba cu modificările de luni,ce nu înțeleg daca toate treburile sunt ok cu noile "jucării",de ce au dus o pentru ziua de luni,daca tot de mâine au loc atâtea modificări. Între timp,în weekend se învață lumea și cu noul traseu 86,erau văzute prin oraș și noile troleibuze... Treburi de genul,mă gândesc.
Fişiere ataşate
IMG_8034.jpeg
IMG_8034.jpeg (154.72 KiB) Vizualizat de 83 ori
Mihai2005
Utilizator nou

Mai bine așa (cu ziua de luni) decât anunțarea cu o zi înainte. Când au deviat linia 106 au comunicat de vineri pentru sâmbătă.
O altă observație, este interesant că au pus simboluri pentru stațiile de metrou Grivița, Basarab și Gara de Nord, dar au omis Jiului, Piața Romană și Piața Iancului.
Ultima oară modificat Vin Mar 27, 2026 5:08 pm de către Mihai2005, modificat de 2 ori în total.
Silviu
Utilizator avansat

Probabil că acea hartă a apărut dupa ce am scris. Sunt de acord cu tine, @Lucian, că trebuia făcut acest lucru de sâmbătă. Mulți nu vor ști de aceste modificări.
Lucian
Partener forum

Mihai2005 scrie: Vin Mar 27, 2026 5:02 pm Mai bine așa (cu ziua de luni) decât anunțarea cu o zi înainte. Când au deviat linia 106 au comunicat de vineri pentru sâmbătă.
La mine prin zona,mai întreabă și acum lumea prin stații după 3 săptămâni(sau cate sunt) daca chiar liniile 23 și 27 ajung in zona mall Vitan,că așa ar fi auzit dar nu sunt sigure și ce bine ar fi daca merg și ajung la mall. Treburi de genul...Dar altminteri,după doar 2 zile vor învăța și stau oamenii "geană" mai ales prin online să vadă ce linii se mai modifica. Mai mult pe partea de mondenități,rețete cine ce a mai gătit și chestii din astea... Deci de asta zic, că nu cred că s ar fi simțit diferenta.
Silviu
Utilizator avansat

Probabil că au pus modificarea de luni pentru a muta in weekend Ikarusurile de la Vatra, si Solarisurile de la BN. Yutongurile pot intra de mâine pe traseu, pentru a facilita aceste mutări. Vom vedea.
Lucian
Partener forum

Doar asa,de ordin tehnic sau managerial.
Marian Andrei
Administrator

Nu inteleg ce va agitati atata pentru 2 zile...
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Scrie răspuns

Înapoi la “Troleibuzele STB SA”