Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
- Marian Andrei
- Administrator
La schimb cu turele din 42 depoul Bucurestii Noi va prelua cate 2-3 ture in 11 si 47 de la depoul Victoria. Depoul Victoria se muta in 1/10 cu turele din 11/47.
In 47 cel puțin,se putea și fără cele 2 ture cu tatre și astfel se termina povestea cu ele,albastrele rămânând exclusiv doar pentru 25. Iar cu inelarul,sa înțeleg că iese iar Dudestiul,la modul că o să aibă mai puține ture,probabil vor reveni în 23 și în timpul săptămânii...din nou
- Marian Andrei
- Administrator
Nu am idee daca reduce si Militari. Teoretic ar trebui sa scoata cineva ture din 1/10 la schimb cu Victoria.
- Marian Andrei
- Administrator
Ca modificari, BN muta 4 ture in 47 si 3 in 11 in zile lucratoare si 3 in 47, 1 in 11 in zile de sarbatoare. Pe langa ce are acum. Dudesti ramane cu turele pe care le are in 1/10, singurul schimb aici fiind ca reduce Militari 2 ture din 10, pe care le preia Victoria. Tatra raman doar in 44, 6 ture in loc de 4, azi fiind ultima zi cu Tatra in 47. Deci modificari semnificative nu sunt.
Părerea mea,era mai bine deloc. Nu știu cum se va descurca paleta aia pe 1 Decembrie,din ce știu și cât am trecut prin zona,ar fi doar cate o banda pe sens. S ar putea să încurce traficul și sa vedem,mașini urcate accidental pe acel macaz californian...Doi la mana,40 la Faur nu se justifică,îl ai pe 19 și apoi pe 23. Mai bine suplimentezi aceste două linii cu turele din 40. Cu siguranță,se va întâmpla și așa cu turele ramase din 40...ture de Titan.