Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!
-
- Utilizator avansat
Nu are treaba 73ul cu 5500... 5500 va ramane la Bujoreni definitiv, mai ales ca deja a primit titulari. Pentru 73 se vor lua din rezervele Vatrei, asta daca va mai reveni linia aia vreodata...Lucian scrie: ↑Vin Oct 25, 2024 3:57 pmDaca se receptionează și ultimul troleu sosit,înseamnă că se pregătește treaba,cel mai probabil de la 1 noiembrie...cu noul 73.
https://www.facebook.com/share/p/TD9gdizZAoEfBJf1/
Solaris pe 70.
Nu contest cele spuse,poate sa nu aibă treabă 5500 cu noul 73,dar cu siguranță mutari și schimbări vor mai fi, după principiul 3900 cu 3987 și așa mai departe,și nu neapărat sunt vreun mare fan al noului 73,mai degrabă eram mai mare fan daca se alegea varianta cu 76 dus pe Unirii/Alba Iulia. Dar e alta poveste...
- Marian Andrei
- Administrator
Pentru 73 se vor lua de la toate unitatile, inclusiv Bujoreni.
Primele probe pe Valea Larga pentru următoarea sau următoarele linii de transport,care vor trece prin zona.
https://vm.tiktok.com/ZNecmKgNq/
https://vm.tiktok.com/ZNecmKgNq/
- Marian Andrei
- Administrator
Intreb maine daca e adevarat sau zvon. Ramane de vazut cu se vor organiza cu transferul a 12 Imperio in Colentina...
Cel mai probabil,clădirea va rămâne in conservare până în primăvara anului viitor. Din ce știu,nu s nici bani pentru mai departe cu lucrările. Deci așteptăm noul buget,și vom vedea și aici pe mai departe ce se va întâmpla.Ideea este alta,ar trebui sa fie sigura revenirea de Imperio daca scot paleta,sau din ce știu mai erau probleme la cum se parca prin zona Mosilor-Hristo Botev,plus zona de la capăt. Știu,și am văzut că s ar mai fi montat tot felul de stâlpișori între timp prin zona pentru a nu se mai parca aiurea.
- Marian Andrei
- Administrator
Paleta este problema si dupa demontare Imperio vor circula fara probleme. Am tot spus si sper sa se tina cont - e nevoie de achizitia macar a doua perechi de palete care sa corespunda cu ecartamentul si incadrarea tramvaielor cu roti fixe.
- Marian Andrei
- Administrator
Confirm ca spre jumatatea lunii linia 21 revine la normal si ca trafic si ca parc. De o noua montare a paletei nu mai este cazul, structura montata pe cladire este sub forma de schela pentru viitoarele lucrari la cladire.
-
- Utilizator nou
“Din păcate, nu se va turna asfalt pe toată strada. Adică, linia va fi mai sus. Una era să acoperi cu asfalt din linie până la trotuar. Nu a fost prevăzut în buget, că nu au bani. Vor râde unii de noi, că nu am știut cum să o facem, dar noi nu avem nicio vină”, spune antreprenorul care reface Linia 5 de tramvai.”
Ce inseamna asta?
Inseamna ca ramane asa?
Ce inseamna asta?
Inseamna ca ramane asa?
- Fişiere ataşate
-
- IMG_7649.jpeg (403.5 KiB) Vizualizat de 392 ori
- Marian Andrei
- Administrator
Exact asa va ramane, o lucrare de circ ca marele iubit conducator. Singura sansa ar fi o actualizare a bugetului sau contractarea asfaltarii intregului bulevard. Oricum era bine daca se mergea pe Green Track...
- Marian Andrei
- Administrator
Am intrebat, ar fi deja in avizare proiectele pentru a fi predate constructorului. Poate avem noroc si din ianuarie revine linia 5.
311 este la Alexandria. Cel mai probabil,sa poată fi folosit atât pentru linia 11 cât și în 41.
https://vm.tiktok.com/ZNec4qgPn/
https://vm.tiktok.com/ZNec4qgPn/
-
- Utilizator nou
Nu mai pot viziona Tiktokuri fara sa am aplicatia. Daca ati putea sa postati macar screenshoturi din clip.
- Marian Andrei
- Administrator
311 a fost in probe de frana la Alexandria. La un moment dat vor trebui aduse si aici verzi mai ales pentru 32.
-
- Utilizator avansat
Ar trebui ca urmatoarele tramvaie ce vor iesi din URAC, din seria CH/CA, sa fie predate depourilor Militari si Alexandria, pentru a disparea cat mai curand din circulatie Tatrele alea obosite si caraciubele alea de FAUR… In plus ar trebui sa se apuce cei din STB sa mai repare din Imperiourile defecte… 3810 lipseste de la inceputul verii, 3837 lipseste si el de ceva timp, la fel si 3860, 3885…Marian Andrei scrie: ↑Mar Noi 05, 2024 11:52 pm311 a fost in probe de frana la Alexandria. La un moment dat vor trebui aduse si aici verzi mai ales pentru 32.
Solaris pe 70.
- Marian Andrei
- Administrator
La BN nu vor mai ajunge multe, e nevoie de ele pentru 41 dar si asigurarea de vagoane modernizate in 11, 42, 44, plus ca odata cu intrarea celor de Victoria in 1, cei de la BN vor mai baga ture in 11/44.