Nu contribui nicăieri doar în ideea de a mă "băga în seamă", cotizez pentru că-mi place să discut idei sau să postez fotografii. Ce aș avea de câștigat? Ce-i mai important eu cred că am, restul neimportante vor veni pe viitor.
Ideea este că fiecare forum e administrat de măcar un îns mai mult sau mai puțin "sănătos", care poate schimba radical atmosfera. Dacă totuși continui să scriu undeva măcar ocazional, înseamnă că este în regulă sau cât mai în regulă, unde nu, înseamnă că nu. Eu unul am lăsat mereu de la mine, dar când eram sunat noaptea de pe număr privat sau amenințat aiurea fără rost de-mi era și teamă să spun părinților fiind minor (azi având 28 ani, propria casă, familie etc, mă mir cum trece timpul) pentru că tot mie îmi era rău, treaba era alta și mai că dormeam cu frica că un individ care avea acces ilegal la o bază de date a poliției unde mi-a aflat adresa și numărul de persoane din locuință va veni să facă rău, însă nu a venit niciodată acasă dar alții au "pățit-o".
M-am gândit să scriu asta că astăzi spre exemplu, după ce am postat altundeva o idee și am modificat orice virgulă care nu mi se părea a avea un rost, mi-a fost tăiat 3 sferturi din post și nu-i prima dată pe același motiv care nu știu câtă legătură are, părându-mi abuz.
Păi înseamnă că acela nu prea e forum de discuții dacă cum postează fiecare acolo se modifică doar ce vrea să se citească, deși sunt cumva la subiect nu la discuții cu lifturi am ajuns la ce am făcut de revelion, am discutat tot idei aproximative care se leagă dar numai acolo nu le văd on-topic ci full off-topic... părerea lor nu este obligatorie să fie și cea reală, nici a mea normal, dar de ce atâta cenzură? S-au supărat și m-au trimis în "vacanță" doar că am zis că poți repara ceva chiar și cu mai puțin de 100 lei, demonstrând oricând dacă e nevoie că nu vorbesc din ipoteze, nu știu ce-i în neregulă acolo...
Apropo de forumuri, felicitări administratorului pentru cât de satisfăcător răspunde forumul, am modificat puțin postarea și-mi place mult ce viteză de răspundere are și cum ești trimis la mesaj instant.