Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Lucian
Partener forum

Da,va fi ceva mai bine unde asta ar însemna ca la ore de varf...ar urma să aibă 12 ture.
Iar în weekend ar însemna să aibă 9 ture...
Florin10
Utilizator nou

In weekend ramane tot 7
Lucian
Partener forum

Ar fi o aberație și greu de crezut că nu baga 1-2 ture și prin weekend.Dar asta de weekendul viitor... Deja am văzut că sunt mai tot timpul locurile ocupate în autobuz și pe relația Dristor - Mihai Bravu -Vitan. Ca să nu mai spunem de zona Șincai...
Silviu
Utilizator avansat

Și eu sunt de părere cu mai multe ture pe 619, măcar 14 in zi de lucru și 10 in weekend.
Confirm și eu ce a scris @Lucian, 23 și 27 sunt mult mai aglomerate, se simte din plin lipsa lui 49. Dar se pare că asta e situația în momentul acesta!
@Lucian, bucla de Dristor e la fel și acum, linia de tramvai e tot parcare pentru autoturisme personale.
Lucian
Partener forum

La cum se ridică mașinile în sectorul 3,dacă se cere ajutorul mai ales lui Negoita,în câteva ore linia este eliberată. Bucla de la Dristor... Sa speram ca nu se apuca de modernizat la aceasta,în același timp cu singura statie de la Dristor de pe Camill Ressu...ar fi o aberatie. Macar sa aduci tramvaiul pana la.metrou si sa aiba unde sa întoarcă. Doi la mana,auzisem o varianta,ca s a inchis si Dudestiul pentru ca s au cerut mai multe tramvaie pe la Vitan,dar lucru asta se cam cere de ceva ani. Pe lângă 19...
Problemă este ca apropo de aglomerație,dacă i adevarat si pare ca multe sa se confirme ce circula prin online mai ales,dacă mai iau un tur de prin 27 cu redeschiderea lui 5...va fi si mai bine.
Silviu
Utilizator avansat

Inainte sa elibereze zona de masini, Negoita trebuie sa gaseasca solutii pentru un loc de parcare pentru acestea!
Pentru 330, existau solutii mult mai bune, scurtarea lui la Bucur Obor sau putea fi dus la Piata Unirii, de la Baba Novac, Mihai Bravu, Piata Hurmuzachi, Decebal, Unirii, Piata Unirii si retur. Cam 10 ZTE-uri ajungeau, traseul Piata Unirii - Piata Hurmuzachi fiind destul de aglomerat, 104 si chiar 123 sunt foarte aglomerate, si nu numai la orele de varf!
TudorSt
Utilizator avansat

Sa vedeti la linia 5 devieri pe Soseaua Pantelimon (portiunea nemodernizata) - Ziduri Mosi cand or fi blocaje pe Iancului sau pe Mihai Bravu :twisted: Ca pe alta parte, nu au pe unde sa le devieze.
Lucian
Partener forum

Pe Iancului nu am prea văzut să fie blocaje. În Pantelimon și acolo nu prea au fost,ce va încurca o perioadă până vor fi suspendate și ele până la viitoarele lucrări...ar fi 14 și 36.
Albert
Utilizator avansat

A circulat și 417 în linia 5. Sper să îl vedem și pe 411.
Aron28
Utilizator nou

Inca din prima zi am avut cadere de tensiune in retea. Vedem fiesta de maine incolo. De garduri banuiesc ca nici nu are rost sa intreb nu? deja vad cum 16 ture din 22 o sa fie adunate trenulet pe B. Vacarescu din cauza bizonilor.

P.S Am observat ca zilele aceste a fost o mobilizarea a BPR si au curs sanctiunile pentru cei care foloseau banda dedicata din mai multe zone. Inclusiv Iuliu Maniu, Arcul de Triumf, Dorobanti etc
Lucian
Partener forum

Pe 4214 din 619 îl auzi cu o statie înainte cand vine...la cum "pufăie". Alt aspect,nu înțeleg de ce nu merge pe Mihai Bravu pe linia de tramvaie,știu o sa se spună treaba de intersecțiile de la Vitan și Dristor dar la cum intră 135 de pe Vitan în stația de la Mihai Bravu,ar fi totuna cu celelalte stații de făcut.
Florin10
Utilizator nou

Pai la dristor cum iese dupa linie? Este linie continuă acolo..
Lucian
Partener forum

Da,acolo ar fi o problema. De exemplu' 135 cat a mers în afara liniei de tramvaie,că să treacă intersecția de la Dristor spre Iancului, prindea 3-4 semafoare. Acolo se pierde timp,în sens invers este acceptabilă treaba.
Rathgeber2523
Utilizator avansat

De ieri
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”