Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Marian Andrei
Administrator

A deraiat din curba si s-a imprastiat cand a atins placile primei treceri la nivel. E praf curba acolo, si in general pe toata reteaua sunt praf curbele.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Vlad M.
Utilizator nou

Marian Andrei
Administrator

Inteleg ca se pun stalpisori galbeni. Inainte erau pe un lung tronson oricum.
Mobilitate.eu
Lucian
Partener forum

Daca aceste modernizări nu vor duce la niste linii de metrou ușor,nu s a făcut nimic. Daca vor sta prinse în trafic sau după toti care vor întoarce pe linii Intr o mare veselie,degeaba se mai baga și tramvaie noi și să ai linie modernizată.

Schimbând registrul in filmare se vad lucrările de termoficare din zona Dristor.

Lucian
Partener forum

Marian Andrei
Administrator

Asta e realitatea, jaful din STB. Si nu trebuie sa se spuna, ca se vede zi de zi pe strada. :evil:
Mobilitate.eu
Lucian
Partener forum

Da,din păcate atunci când amesteci amantlacul cu munca.

In alta ordine de idei,ce vroiam sa zic și anume daca tot s au apucat de "săpat" tot Mihai Bravu de la Vitan la Dristor cu lucrările de termoficare,și pare că se duc și în vale,pentru că excavatorul cu săpăturile este chiar în buza intersecției de la Vitan,ar fi o idee sa se apuce și de pasajul din zona,ca sa nu mai fie nevoie sa se mai "sape" din nou.
Cel mai probabil,așa se va lucra și pentru pasaj,o parte închisă și pe cealaltă se va circula.
Silviu
Utilizator avansat

@Lucian

Pasajul de care vorbești nu va rezolva mare lucru, va fluidiza traficul doar pe Mihai Bravu,
în timp ce vor fi aceleași coloane de mașini la semafoarele de la Baba Novac, Dristor și Traian Popovici!
Nici cel de la Piața Sudului nu cred că rezolvă prea mult, am fost săptămâna trecută, după-amiază, în zonă și erau mașini in coloană de la Bulevardul Tineretului până la Piața Sudului.
Lucian
Partener forum

Cred că va rezolva o mare problema daca se va trece,traversa inclusiv zona Baba Novac. Problema mare este in celebra intersecție de la Dristor. Un mare conflict de trafic,după părerea mea desigur,a fost rezolvat cu ducerea tramvaielor pe la vitan. Se circulă mai fluid pe Dudești și nu mai sunt acele conflicte de trafic de a aștepta tramvaiele sa intre pe Dudești,după care mașinile cu pricina. Acolo era o mare "gâtuire" în acest sens. Plus,după cum am mai spus și cu alte dati,a crescut traficul de persoane pe relația Dristor-Mihai Bravu-Mall Vitan. Tot așa,personal am mai spus că sper ca și linia 27 să rămână pe lângă 19,pe la Vitan/Mihai Bravu. 23 ul ar fi suficient pe Dudești.
TudorSt
Utilizator avansat

Este strict parerea mea, din ce am observat facand zilnic drumul pe acolo. Pasajul de la Piata Sudului trebuia facut pe directia Soselei Oltenitei, nu Vacaresti - Nitu Vasile. Semafoarele pe sensul spre Brancoveanu sunt pur si simplu moartea pasiunii. Cel care varsa toata Soseaua Berceni in Oltenitei, pe langa parcare, nu este corelat cu cel din rond, ceea ce duce la niste coloane pe Oltenitei pana aproape de Vitan-Barzesti uneori.

Daca pasajul era facut pe Oltenitei, Soseaua Berceni se putea descarca direct in rond, pentru ca s-ar fi creat spatiu. Astfel se eliminau TOATE conflictele de trafic.
Ice
Utilizator avansat

Pe axa centru-sud da, confirm, sunt momente cand e coada din Tineretului pana la rondul de la Nitu Vasile. Pasajul de la Piata Sudului doar a mutat coada de masini in subteran.
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”