Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Lucian
Partener forum

De la cei de la Gândul,implicit prin constructor aflăm cum că pe Maica Domnului ar urma să înceapă modernizarea la liniile de tramvai...în septembrie.

https://www.gandul.ro/actualitate/bucur ... R-rgw2QusQ
Lucian
Partener forum

Asociere pentru pasajul de la Petricani
https://www.bucurestifm.ro/2026/07/29/a ... ECxmuHm1gg
Lucian
Partener forum

Lucian
Partener forum

S au dus cu fițele de genul ca înainte să ajungi la mall,sa te știe toată lumea din tramvai,cum că urmează să cobori la mall. Ceva de genul,pe lângă daca ai pus ciorba la încălzit pentru că vezi că mai am puțin și ajung acasă....Treburi de genul
Lucian
Partener forum

Baluta anunță începerea lucrărilor(cel mai probabil de luna viitoare) la extinderea M4,în linii mari deocamdată spune și cum se va circula pe Giurgiului/Progresul

Lucian
Partener forum

În linii mari și din mers ce am apucat sa merg având mai multe drumuri astăzi,ar fi că pentru liniile de tramvai între Nerva Traian și Eroii Revoluției incluzând aici și celebrul Șincai,ar fi făcute în mare zidurile de sprijin și tasările de pământ/nisip fiind cel din urmă,cu mici excepții,unde nu ar fi spart și anume pe podul Timpuri Noi și în curba de pe Șincai,în dreptul pietii Norilor(sau cum se numește mai exact) și până în intersecția de la Tineretului. In dreptul stația de la Tineretului erau trase doua trailere mari pentru utilaje.
P.S:Au început să acopere la lucrările de la termoenergetica inclusiv cu pământ dinspre Dristor spre Vitan,dar nu vă gândiți la mult,eu știu câteva sute de metri,cel mult până în apropriere/dreptul statiei Laborator/celebrul Kaufland din zona. Dar este o prăfaraie acolo în zona,ceva horror...mai ceva ca pe șantierele liniilor de tramvaie.
Cam asta ar fi in mare...
Lucian
Partener forum

Deci nu se mai incarca autobuzele electrice,le trimit pe trasee pe cele care poluează. Bine de tot !!!

https://alephnews.ro/guvern/primaria-ca ... X_Fog2zLwg
Ice
Utilizator avansat

Nu cred ca masura asta va afecta circulatia autobuzelor electrice, se poate gestiona incarcarea lor chiar si cu pauza asta de 4 ore. Cele de la schimbul 1 oricum la pranz sunt in garaj si pana la ora 19.30 sunt aproape gata. Iar autobuzele de la schimbul 2 au 10-12 ore la dispozitie de seara pana a doua zi la pranz sa fie incarcate.
Lucian
Partener forum

Mai în glumă mai în serios,oare troleibuzele vor avea voie să ridice captatorii pentru a și incarca bateriile între orele 19 și 23?
Sau cum vor circula pe relația acolo unde nu exista rețeaua de contact...
Suna aiurea și în bășcălie ce spun,dar aici s a ajuns. Hilar.
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”