Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Lucian
Partener forum

Marian Andrei
Administrator

Old news, deja sunt la proiectare...
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Lucian
Partener forum

Un lucru bun daca va putea circula autobuzul și biciclistul pe aceeași banda. 104 și 123 sunt ținute la greu in blocaje până ies și trec în zona de fântâni de la Unirii,mai ales de la Izvor.
Lucian
Partener forum

Singura mențiune ar fi că de ce se insista cu "albul" mai ales,în partea de jos. Orice contact se vede repede(zgârietură mai ales) ca sa nu mai spunem de partea de "murdar".

punmeister
Utilizator avansat

Trebuia sa postezi asta la V3A-2010-CA/V3A-PPC-CA.

In fine, eu nu inteleg, dupa ce au pus HVAC in salon, bare de inox, usi noi peste tot samd, au preferat sa pastreze validatoarele vechi, punand unul nou doar in sectiunea PPC. Un obicei foarte prost acest lucru de a face treaba la 98% si sa ramana acolo.

Plus schema de vopsire care este oribila. Daca foloseau schema normala de CA/CH-PPC dupa RK, ar fi iesit super bine.
Lucian
Partener forum

Pai nu se mai votase lărgirea???
Și unde s au găsit "cășunat" ăștia cu pistele...pe Dudești. Cine D-zeu merge pe Dudești cu bicicleta??? Poate bucata Dristor -Dudesti-Burebista care apoi da in Unirii dar așa,pe la Vitan se merge la greu cu bicicleta unde mai admira oamenii și iarba lui Negoiță dintre liniile de tramvai până ajung la mall sau daca merg mai departe pe Unirii pentru Centrul Vechi.

In alta ordine de idei s a pierdut și timp cu modernizarea liniei de tramvai pe Dudești,puteau începe bine-mersi din capătul de la Posta Vitan spre depou.Sper doar sa nu închidă după aceea toată zona aia de Goga-Dudesti și depou și astfel izolează și linia de pe Vitan,unde după cum am mai spus cu alte dați s ar putea găsi metoda ca o linie să întoarcă în depou pe relația Dudești-Vitan,cu montarea unui macaz...

https://b365.ro/largirea-caii-dudesti-s ... ilp_Q5NbUw
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”