S-a ținut tare astăzi, sa fie cel puțin o tatra în 25 (3392 a fost toată ziua), ca și noutate a ieșit și 006 recent achiziționat de Militari, tot în 25.Marian Andrei scrie: ↑Lun Dec 12, 2022 5:29 pmDe maine ar trebui sa nu mai avem Tatra in 25 si sa inceapa si in 11 modificari. Momentan vor ramane 44 si 47 cu Tatra, pe 19 vedem de la 1 ianuarie.
Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
De ceva zile,pe relația Dristor-Posta Vitan, aici ca vorbim ca o iei pe Dudesti sau pe la Mihai Bravu-Mall Vitan, pot fi văzuți niște unii în veste fluosforecente, care spun ca sunt de la primărie și care pe lângă ca fac niște sondaje cu publicul calator, de genul cu ce linii din zona călătoriți des, sau dacă cu autobuzul sau tramvaiul, mai aduc la cunoștință publicului călător ca din ianuarie 2023 vor începe lucrări de modernizare la liniile de tramvaie din zona. Personal, nu m - am întâlnit cu ei, doar o dată am trecut cu tramvaiul pe lângă ei, într-una din stațiile din zona. De la cine s-a întâlnit cu ei în tramvai, mi-au spus fie ca li s a spus ca încep lucrările de modernizare pe Dudesti și ca va fi oprita circulația tramvaielor și/sau pe Camil Ressu. Pe surse, am primit și imagini cu caracter informativ, la cei care fac referire.
Stie cineva mai multe?
Stie cineva mai multe?
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20221213_205130.jpg (279.18 KiB) Vizualizat de 7922 ori
-
- IMG_20221213_205046.jpg (155.17 KiB) Vizualizat de 7922 ori
Din ce stiu...Alexandria ar urma să cedeze cele 2 clasice la Militari,pe lângă schimburile care s-au mai facut,iar din cele de Faur deocamdată,vor fi cedate doar la depourile Giurgiu si Titan(în medie cate 2-3)dar asta si pe masura ce mai vin din Imperii si pana cand se va intra in următoarea linie,după 41.Dupa mai vedem...ce miscari vor mai fi.
- Marian Andrei
- Administrator
Titan nu mai primeste alte vagoane.
- Marian Andrei
- Administrator
Sper sa se rezolve si asta in scurt timp. Sa nu se mai iasa nici in timpul saptamanii 

- Marian Andrei
- Administrator
Nu mai conteaza, in doua luni intra Imperio.
Circula tot felul de informații,în continuare, cu privire la modernizarile de pe Dudesti si Camil Ressu. Tot asa,cei în veste pot fi văzuți pe relația Dudești-Dristor-Vitan si pe langa asta,din ce am inteles,s-ar reactiva bucla de la Dristorului fapt pentru care ar urma să se monteze si stalpisori din plastic,pentru a nu se mai parca în zona.Mai circula si ideea ca 19 va avea ture de la Dudești...
- Fişiere ataşate
-
- 20221217_194325.jpg (20.39 KiB) Vizualizat de 7440 ori
-
- IMG-20221216-WA0002.jpg (183.1 KiB) Vizualizat de 7440 ori
Cel mai bine este să așteptăm până când angajații STB sau TPBI ne vor anunța în legătură cu modificările liniilor 19, 23 și 27, pentru că așa, ne putem da cu presupusul fără încetare (ca pe alte forumuri).
Ca tot au mai primit de Faur,poate cei de la Giurgiu nu-l mai trimit asa des în 19 pe #181 sa-l compromită pe liniile de pe Șincai.Dimineata cel putin,era în 25...Zilele trecute,cel puțin vreo 2 la rând a rulat de dimineata pana seara în 19...era.
Ultima oară modificat Mie Dec 21, 2022 3:53 pm de către Lucian, modificat 1 dată în total.
- Marian Andrei
- Administrator
Am solicitat ca 181 si 206 sa circule cu prioritate in 25, mai ales ca din primavara va trebui sa vedem de unde mai gasim PPCuri pentru completarea liniei cu Imperio, probabil CH PPCurile care sunt acum la BN date de Alexandria pana intra cele 5 Imperio ramase.
- Marian Andrei
- Administrator
Vedem ce se face cand mai intra Imperio. Ar fi bine la Militari sa ajunga CH PPC, nu clasice.
Deci eu nu inteleg cum doua instituti ale statului( PMB/PS1 si Politia Rutiera Romana) nu sunt in stare sa faca o bucata de aprox 100m de trotuar in fata la DRPCIV? In momentul de fata gardul celor de la DRPCIV intra undeva la 50 cm in banda 1 fara nici un fel de trotuar. Culmea au mutat si statia Marin Dracea fix intre portile de la DRPCIV, statie care inainte era pana in semafor la trotuar. Dar sa gasit si o solutie. S-au pus niste stalpisori de plastic care sa creeze o "zona pietonala", ca trotuar nu poate fi numit. Partea nasoala este ca zona pietonala este plina de balti care ii fac pe oameni sa mearga foarte aproape de masini. Deci chiar asa nu poate sa fie demolat acel gard si facut un trotuar cum trebuie cu statie fara alveola si aventual regandita partea din fata a parcari celor de la DRPCIV. Eventual zona din fata de la trotuar pana la scarile de la intrare sa devina petonala.
Astăzi, timp de 3 ore circulația lui 21 a fost blocata. Asa ceva este inadmisibil ca atâta timp, nimeni sa nu poată lua sau muta măcar mașina de acolo, astfel încât tramvaiele sa poată circula. Propun ca stb-ul sa își ia propria mașina de tractări auto și împreună cu locala sa poată muta mașinile, măcar, dacă nu se găseste nimeni sa facă acest lucru. Rușine!
Foto: Fb, Infotrafic.
Foto: Fb, Infotrafic.
- Fişiere ataşate
-
- received_1578177175951318.jpeg (124.57 KiB) Vizualizat de 7170 ori
- punmeister
- Utilizator avansat
Si evident ca trebuia sa fie un Bashtanov cu un Bembeu.