Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
Dacă dimineata nu era nici o tatra in 25,la sch2 a apărut 3304 în locul lui 3005 sau 3008,nu stiu exact dar sigur un Bucur 1.Asta în timp ce,din ce am inteles Militari a mai primit vagoane si va mai primi...in perioada următoare.
- Marian Andrei
- Administrator
Este in curs desfiintarea Tatra din 11 si 25, speram si 47 in weekenduri.
In weekend se poate bine mersi din toate liniile,maxim 10 tatre.Se poate face foarte simplu după modelul Buc.Noi în 44, ca sa se iasa de la alte depouri cu ture,pentru a se acoperi tatrele. Asta cel putin, pana isi face necesarul de vagoane...Militariul.
La ora asta conform InfoTB, nu este nici o Tatra in 25, sau cel putin nu vizibila in aplicatie. Deci se poate, si in timpul saptamanii. Problema este sa nu mai pice vreunul din vagoanele din traseu ale dep. Militari.
- Marian Andrei
- Administrator
Sunt multe zile cand nu e deloc Tatra in 25.
- punmeister
- Utilizator avansat
Oricum luna asta vin cele 3 Imperio restante pentru 41, deci se mai aranjeaza lucrurile.
- Marian Andrei
- Administrator
La ora actuala turele de Militari cu Tatra la ora de varf sunt 17, pe linia 25 sper de saptamana asta ca s-a incheiat trista lor existenta si lejer se poate scapa si de turul din 44 si cele 4 din 11. De la 1 februarie sper sa se clarifice si asta. Iar pentru 47 exista idei, vedem.
- Vlad D.
- Utilizator avansat
Conform comunicat STB SA.Societatea de Transport București scrie:Luni, 09 Ianuarie 2023, | Linia 327 va fi desființată
Având în vedere finalizarea lucrărilor de reabilitare a Şcolii Gimnaziale nr. 141 „I.C. Brătianu”, începând de astăzi, 09.01.2023, linia specială 327, care asigură transportul elevilor între Școala Gimnazială nr. 141 și Şcoala Gimnazială nr. 127, va fi desființată.
https://stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1808
- Vlad D.
- Utilizator avansat
Eu zic să nu mai facem atâta caz legat de apariția Tatrelor în 25. Până la intrarea Imperio nu avem ce face, mai apar și Tatre din nefericire pe această linie, dar nu trebuie să ne repetăm într-una că azi e Tatra x pe 25.
- Marian Andrei
- Administrator
Corect, se incearca pe cat posibil sa fie limitate perioada asta, dar pana la intrarea Imperio va fi instabil parcul. Daca ne uitam cum s-a stabilizat 41, asa se va intampla peste tot. Sa nu uitam ca in 41 aveam prin vara V3Auri de Victoria
)))

- Marian Andrei
- Administrator
Cine a zis?
Cine a aflat...din ce știu apariția tatrei de ieri (3303) de la schimbul 2 s-ar fi datorat chiar retragerii lui 280.Nu știu de ce... Apoi, 324 s a retras ieri seara puțin după ora 21, la Militari. Din ce știi ca am și spus cu alte ocazii, personal știam ca 280 și 324 vor lua drumul Militarului. Sincer, tot personal nu înțeleg "jocul" asta cu cele de Faur, vin și pleacă,cunoscând faptul ca nu prea sunt dorite vagoanele de Faur, la acest depou.Am primit și niște capturi de ecran cu cele doua(280si 324)pe acces sau retragere,de pe raza depoului Militari,ca drept dovada.
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot_20230109_211521_com.android.chrome.jpg (55.57 KiB) Vizualizat de 5991 ori
-
- Screenshot_20230110_054242_com.android.chrome.jpg (48.33 KiB) Vizualizat de 5991 ori
- Marian Andrei
- Administrator
Faur cel mai probabil la fel ca la depoul Giurgiu, la Militari nu pot intra in hala CIZ daca sunt varianta cu usa iesita inafara. In mod normal la Militari trebuiau sa ajunga din start 280 si 324, pe langa 268 din URAC, dar cele doua sunt destul de rablagite si au tot fost refuzate. Mai erau luate in vedere 130, 217, 231, 251 si 299, dintre care deja 130 a plecat.
- Marian Andrei
- Administrator
Incepand cu weekendul următor, depoul Bucurestii Noi preia cele 3 ture de la Victoria in linia 11, doar in weekend. Decizia este luata pentru ca depoul Bucurestii Noi a pierdut aproape total linia 41 in weekend, ramanand doar 1 tur.
- Marian Andrei
- Administrator
Problema este si ca daca ramane fara ture nu mai are Militari ce sa dea de lucru la oameni. Se va merge destul de curand si pe 11 cu V3A.
Si cele de Victoria unde intra turele? Din ce stiu,în februarie spre sfârșitul lunii se dorește retragere tuturor tatrelor din circulație. Se vor păstra cele mai apte dintre ele pentru eventuala modernizare care s-ar dori si care nu necesita piese care cu greu se mai găsesc,sau necesită timpi mari de așteptare.
- Marian Andrei
- Administrator
Nu am idee momentan. Tatrele se retrag treptat, deja acum avem maxim 17 la traseu, in toamna erau 20, acum un an 28.
- Marian Andrei
- Administrator
Zilele astea 223 este imprumutat la Victoria de catre Alexandria, il vom vedea in general in 11.
- Marian Andrei
- Administrator
Zilele astea 241 este imprumutat la Militari, vom mai vedea vagoane date la Militari, in special pentru linia 25. TPBI a dat dispozitie saptamana asta sa nu se mai circule cu Tatra in aceasta linie.
25 deja de zile bune,nu mai are tatre,un lucru bun.Din ce stiu,printre următoarele mutări ar mai fi în plan,transferul clasicelor de la Buc.Noi la Militari.Nu stiu cate din ele mai sunt apte...Cele de Faur nu vor ramane la Militari,pentru ca nu se dorește acolo,dar buna ideea sa fie duse si la Victoria,de ce nu?!?!
Si daca vor mai fi duse si astea in curând, vom scapa de tatre...definitiv.
Si daca vor mai fi duse si astea in curând, vom scapa de tatre...definitiv.
- Marian Andrei
- Administrator
Victoria nu primeste vagoane, doar imprumuturi. Momentan cam asa ramane parcul pana la intrarea cu Imperio in 25.