Tramvaiele V3A-93 modernizate la FAUR
- Marian Andrei
- Administrator
FAUR nu se mai modernizeaza, posibil nici la RK sa nu mai plece multe sau chiar nici unul. Cele care vor fi modernizate sunt V3A-93 de URAC. Cele de FAUR sunt diferite constructiv si ceva mai grele, motiv pentru care nu se poate modifica structura nici pentru PAFS nici pentru podea coborata, motiv pentru care 268 a iesit normal.
-
- Utilizator nou
268 va avea scaune normale de FAUR sau va avea scaune tapițate precum 146?
- Marian Andrei
- Administrator
Amintiri cu 024 in 2013 dupa ultimul RK si in putinele scapari pe linia 41.
- Marian Andrei
- Administrator
Vom detalia in curand.
- punmeister
- Utilizator avansat
Dupa cum am mai spus, PAFS inseamna Poliester Armat cu Fibra de Sticla. Acesta este materialul folosit pentru CH-urile trecute prin RK, CA-urile ce sunt acum la URAC si chiar si pe Imperio.
- Marian Andrei
- Administrator
Imprumutat, Alexandria are imprumutate vagoane la Militari, Bucurestii Noi, Giurgiu, Victoria. Singurele transferate definitiv sunt 4014, 4036, 076, 204 si FAUR 114, 275, 295. Cand sunt transferuri definitive anunt aici.
Rămâne de văzut, ce drumuri vor lua aceste tramvaie, dacă Militari nu le vrea, pentru ca au rămas mai multe,mai ales din linia 32 și momentan pare ca cei de la Alexandria le folosesc mai mult ca împrumuturi. Au multe depouri vagoane căzute și cu siguranța ar fi binevenite niște vagoane pe la alții, pentru a putea asigura parcul.
Asa este, dar eu ma refeream la zona Pipera, n-am fost prea clar in exprimare
- Fadeey
- Utilizator avansat
Parca a mai zis Marian Andrei intr-un mesaj ca este vreo problema cu gabaritul tramvaielor FAUR in depou... dar oricum ei nu au nevoie de FAUR, ci de CH-ppc si CA + asteapta Imperio pentru 10 si 25.
- Marian Andrei
- Administrator
Da, este problema cu gabaritul vagoanelor de FAUR cu usi iesite inafara, Un exemplu 109 din imagine, care trebuia sa ajunga la Giurgiu impreuna cu 051 si 304, dar nu au putut fi date tocmai din cauza ca nu au loc in halele CIZ din cauza usilor. Si plus ca majoritatea sunt epave. 105 ajuns la Colentina a fost facut praf rapid de cei de acolo, la fel ca orice vagon care ajunge la depoul ala, si nu e scuza ca nu e modernizat, la alte depouri nemodernizate vagoanele se tin foarte bine in conditiile date, la Colentina inclusiv asincronele au ajuns niste carute.
Linia 32 sta bine la parc acum, jumatate este CH PPC, e momentan lux fata de ce era pe la inceputul lui 2022 cand defilau tot felul de troace gen 197, 248, 329...
Linia 32 sta bine la parc acum, jumatate este CH PPC, e momentan lux fata de ce era pe la inceputul lui 2022 cand defilau tot felul de troace gen 197, 248, 329...
- Marian Andrei
- Administrator
051 si 336 prin locuri mai „exotice”
- Marian Andrei
- Administrator
Ajunge la depoul Militari zilele astea. In mod normal este ultimul vagon de FAUR care trece prin RK.
Sunt tare curios cum arată 268 și cât de mult va circula pe liniile depoului Militari.
În privința celorlalte vagoane, mă aștept să fie retrase rând pe rând, deoarece (și) acestea sunt destul de vechi. Din ce am înțeles, nu se pot adăuga vagoane PPC, deci mai mare interesul este pentru clasicele care trec prin RK în perioada aceasta.
În privința celorlalte vagoane, mă aștept să fie retrase rând pe rând, deoarece (și) acestea sunt destul de vechi. Din ce am înțeles, nu se pot adăuga vagoane PPC, deci mai mare interesul este pentru clasicele care trec prin RK în perioada aceasta.
- Marian Andrei
- Administrator
Nu se pot modifica PPC, plus ca schema electrica este diferita fata de V3Aurile de URAC. Ca sa nu mai zic de imposibilitatea de a fi modernizate PPC-CA. Oricum vor mai fi retrase din ele pe masura ce vin Imperio si pe linia 32.
Mai primește ceva Militari între timp, sau rămân șanse în continuare sa vedem tatre, cu primul Imperio în 25?Marian Andrei scrie: ↑Joi Feb 02, 2023 1:52 pmAjunge la depoul Militari zilele astea. In mod normal este ultimul vagon de FAUR care trece prin RK.