Tramvaiele Astra Imperio Metropolitan
- Marian Andrei
- Administrator
Dupa cum am estimat, 3867 circula de azi pe linia 21. 3868 cel mai probabil intra din weekend si gata cu linia asta.
- Marian Andrei
- Administrator
3869 este in curs de livrare la depoul Alexandria, fiind in probe pe linia 41.
- Marian Andrei
- Administrator
Mai ales 32 unde e scandal destul de mare ca au fost scoase.
Cum le aseaza "universul" asta , exact dupa ce au fost duse la locul lor cele 12/6 au fost numai probleme pe 32.
Ideea e ca problemele au fost cauzate in mare parte de factori externi : calatori care au avut nevoie de ingrijiri medicale (13 decembrie) , tatra defecta in bucla Unirii (14 decembrie) (lipsa contact intre pantograf si reteaua de contact) in imposibilitatea de a putea fi impinsa deoarece a avut federele blocate + lipsa interventiilor pe teren , din pacate compania asta sta prost in toate domeniile pe care le gestioneaza...
Si cum spuneam , din cauza acestor probleme , calatorul le asociaza cu disparitia Imperio din aceasta linie.
Ideea e ca problemele au fost cauzate in mare parte de factori externi : calatori care au avut nevoie de ingrijiri medicale (13 decembrie) , tatra defecta in bucla Unirii (14 decembrie) (lipsa contact intre pantograf si reteaua de contact) in imposibilitatea de a putea fi impinsa deoarece a avut federele blocate + lipsa interventiilor pe teren , din pacate compania asta sta prost in toate domeniile pe care le gestioneaza...
Si cum spuneam , din cauza acestor probleme , calatorul le asociaza cu disparitia Imperio din aceasta linie.
- Marian Andrei
- Administrator
Poate asa le vor aprecia mai mult cand revin, ca au fost destui care au facut mizerie in ele cand au circulat.
Marian , stiu , toti ne dorim si speram la asta , dar eu unul incep sa bat in resemnare , sunt optimist si in fiecare zi incerc sa nu renunt si insuflu si altora acest sentiment , insa este din ce in ce mai greu.
Nu vrei sa stii ce fel de mizerii de oameni ii gasesti zilnic pe traseu si nu doar in 32 ...
Nu vrei sa stii ce fel de mizerii de oameni ii gasesti zilnic pe traseu si nu doar in 32 ...
E greu de crezut ca se va schimba ceva in comportamentul unor calatori de pe 32, dar chiar si de pe alte linii, fara a fi "educati cu forta". Tare sunt curios cum vor arata anul viitor pe vremea asta vagoanele din lotul care urmeaza sa vina pentru 32, dar chiar si 21, ca nici prin Colentina nu mi-e rusine...
Exista controlori, iar toate Astrele au camere video. Cu ajutorul politiei, se pot gasi faptasii, doar daca se doreste, ca de putut, se poate.
In tramvaiele noi ale depourilor Dudesti si Giurgiu, am tot vazut stickere cu ,,Vehicul supravegheat video". Foarte bine ca le-au pus.
Cat despre incidentele in general, se pot intampla oriunde, pe orice linie, nu are 32-ul ceva anume. Iar cei ce se plang ca au disparut Imperio-urile din 32, ar trebui sa se abtina, ca vor reveni, nu cele de la Militari, ci altele care doar ce ies din fabrica
In tramvaiele noi ale depourilor Dudesti si Giurgiu, am tot vazut stickere cu ,,Vehicul supravegheat video". Foarte bine ca le-au pus.
Cat despre incidentele in general, se pot intampla oriunde, pe orice linie, nu are 32-ul ceva anume. Iar cei ce se plang ca au disparut Imperio-urile din 32, ar trebui sa se abtina, ca vor reveni, nu cele de la Militari, ci altele care doar ce ies din fabrica
- Marian Andrei
- Administrator
De maine 3869 in 32. Urmeaza cel putin 70 si 71 pana la finalul anului, poate si 72 depinde cum ajunge.
- Marian Andrei
- Administrator
Poate de la 1 ianuarie sa nu mai vedem deloc Tatra in 47.
- Marian Andrei
- Administrator
3801-3820 in 41, 3869-3880 in 32. 5 ani. Vedem ultimele 20 cum vor fi.
- Marian Andrei
- Administrator
Poate era pe acces sau retragere din 41, sau eroare, altfel e imposibil.
- punmeister
- Utilizator avansat
Bine, asa era si un Imperio pe inelar setat pe 70 marti la 11 seara. Si nu glumesc.
- Marian Andrei
- Administrator
3869 circula de astazi pe linia 32.
- Marian Andrei
- Administrator
Inca nu avea actele, cred ca au intarziat, apare el pana marti. 3869 era mai important.