Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune
- Marian Andrei
- Administrator
La Militari este greu cu exploatarea V3A, nu au instalatii pentru interventia la ele si nici instalatie de ridicare, Imperio sunt noi, se ridica in Alexandria in rarele momente cand este necesar, oricum inteleg ca sistemul de ridicare dus la Dudesti urmeaza sau a fost deja relocat la Militari. Militari oricum daca primeste ultimele 10 Imperio rezolva problema parcului.
- Marian Andrei
- Administrator
Incepand de luni si pana la intrarea restului de Imperio, depoul Bucurestii Noi preia toate 8 ture pe care le avea inainte in 41, astfel linia fiind 20 Alexandria, 8 BN. Problema era ca Alexandria trimitea CH PPCuri inestetice, in timp ce BN are suficiente modernizate.
La schimb, Alexandria va prelua ture in 11, iar in 44 vor intra si vreo 2-3 ture de Victoria.
La schimb, Alexandria va prelua ture in 11, iar in 44 vor intra si vreo 2-3 ture de Victoria.
- Marian Andrei
- Administrator
Nu cred, posibil la Victoria, la Alexandria nu va fi loc cu cate Imperio vin.
- Marian Andrei
- Administrator
Odata cu intrarea BN cu 8 ture fata de 4 in 41, pentru a se merge cu vagoane modernizate recent pe langa Imperio, Victoria a preluat 3 ture in 44 iar Alexandria 4 ture in 11.
Din păcate se merge pe principiul ,,roata se învârte". Se observă lipsa totală de interes pentru gropile dintre șinele de tramvai, nu numai de pe șoseaua Ștefan cel Mare, ci și pe șoseaua Mihai Bravu. Am ajuns să mergem cu autobuzul în ,,zig-zag"...
Pe toate liniile de tramvai modernizate vad ca este delasarea asta și din păcate, pe lângă accelerarea uzurii autobuzelor care rulează pe culoar, mai grav este ca se accelerează dramatic și uzura liniei de tramvai din cauza infiltratiilor ce ajung la fundația de beton a acesteia.
A fost si cu dragostea astăzi,dar a fost nenorocire de aglomerat intre Râmnicu Sărat si Nicolae Grigorescu pe Liviu Rebreanu,linii 19,23.Stațiile de acolo au ajuns sa semene cu cele de pe Crangasi sau cu cea de la Unirii. Chiar azi vorbisem cu cineva de la Titan si mi a spus ca asa este si dincolo de Grigorescu mai ales,după ce s a deschis acel Mega cu o statie înainte de Faur,dar si pe 1 Decembrie mai este aceeași problemă pentru ca 101 si 311 vin foarte prost mai ales în weekend. Trebuie multe linii suplimentate mai ales în weekend...
A fost nu știu ce blocaj pe separator la Sudului și am văzut vreo 3 Imperio din 1 pe relația Sincai-Vitan. Cu unul din ele am și mers și nu te mai zdruncina în halul în care ar face o un v3a pe linia proasta de pe Șincai,chiar daca a mers mai încet. Senzația era mijto... A oprit chiar și în stațiile de la Timpuri Noi și Verzișori ))