Tramvaiele Tatra T4R

Discuții și informații despre tramvaiele STB SA și achiziții viitoare
Scrie răspuns
Victor92
Utilizator avansat

3321 a circulat ieri toată ziua în 44. 8-)

Se află și astăzi pe traseu.

Imagine

Imagine

Imagine
Marian Andrei
Administrator

Din cele 4 ramase 3321 e cea mai buna, cu o rata mica de defectare. Probabil ea si 3311 vor ramane ultimele in circulatie pe parcursul anului, desi si 3311 a crapat destul de urat zilele trecute. Poate doar sa se utilizeze piese si de la ele pentru Bucur 1...
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Ed4014
Utilizator avansat

Exista intentia de a se stabili o ultima zi de circulatie a acestor tramvaie? Cred ca ar fi interesant daca s-ar putea organiza un eveniment cand ultimele 4 vor fi retrase, poate intr-o zi anume...
Marian Andrei
Administrator

Cel mai probabil vor dispare „natural” ca pana acum, intentii au tot existat sa nu mai fie folosite, dar din pacate rata mare de defectari si tamponari a flotei actuale le tot prelungeste viata artificial. Deja si din cele 4 sunt multe zile cand circula doar 2-3.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
tiberiu
Utilizator nou

Am intrat prin arhiva si am dat de pozele de la saptamana mobilitatii, si m-am gandit sa le impart cu voi

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
ADK
Utilizator nou

Chiar sunt de apreciat, însă ca o corectare pentru lucrare relativ esențială și nu cred că-i doar opinia mea, este că nici-un logo nu-și are rostul decât cel de ITB și încă nu e corect pus... restul vagoanelor au fix ce e necesar, nu tot cârul ăla aproape fără sens. Nu zic, au apucat toate epocile menționate, dar în schema aia... de ce nu are și 415T-ul 5102 "STB-TPBI" atunci...?

Personal îmi pare rău și-mi cer scuze de off-topic, că s-au făcut vagoane de muzeu, încă "7" tipuri de V3A, nimic de zis dar la autobuze iar aproape și troleibuze tot prost o să stăm. :oops: Istoria e tot ce a ținut de operator (chiar dacă acesta și-a schimbat "pălăria" în sensul că de-a lungul timpului a tot fost "rebotezat", esența tot rămâne), care ar fi însemnat inclusiv taxiuri și microbuze, dar știu că la ora actuală e mult însă problema e că-i "mult" până și istoria din anii 2000-2010 chiar pe care am prins-o și noi care azi avem cel puțin 25 ani... de am ajuns să ne mulțumim cu niște caroserii statice aruncate într-un colț dintr-un garaj reactivat, iar ce a fost mai bun a fost pur și simplu vândut și încă pentru reciclare... :evil:
Scrie răspuns

Înapoi la “Tramvaiele STB SA”