Discutii despre trasee si modificari de trasee si parc circulant in regiune

Discuții generale, știri și dezbateri despre mobilitatea de suprafață în regiunea București - Ilfov
Scrie răspuns
Silviu
Utilizator avansat

Și da, trebuie suplimentat 104, am mers ieri de la Dristor până la Traian,la ora 10.30 apoi invers pe la 11 și abia am reușit să mă urc! Din ce spune @Lucian, la fel și 123.
Ice
Utilizator avansat

Reaparitia lui 74 ar fi foarte binevenita pe Emil Racovita, dat fiind ca 312 ramane blocat prin centru, si 243 chiar daca dupa scurtare arata mult mai bine tot sunt momente cu goluri destul de mari intre vehicule.
Singura dilema intr-adevar, ar fi montarea retelei sub pasajul de la Grand Arena, in conditiile in care acolo ar trebui sa fie stationarea la capat de linie, asa ca asta e de urmarit.
Cat despre 312, n-as zice ca desfiintarea e o solutie pentru ca asa portiunea de Splai intre Unirii si Mihai Bravu ar ramane descoperita. 223 nu il pun la socoteala pentru ca e ca si cum n-ar fi la ce intervale de succedare are. Se pot scoate 2-3 ture si trimise in 123 si prin cascada si in 104 sa se descurce mai bine in zona centrala, dar si in Pantelimon in cazul lui 104.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mobilitatea în regiunea București - Ilfov”