Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
TudorSt
Utilizator avansat

Cel mai bine asteapta cu Marasesti pana se modernizeaza bucla de la Dristor, fiind un tronson mic nu ar trebui sa dureze foarte mult. Pe sensul celalalt, este bucla la Iancului (asta legat de accidente si blocaje pe inelar).

Iar apropo de macazuri in plus, ar trebui cateva si la Obor, astfel incat sa poti sa intorci in rond si sa nu mai faci 100 de ocoluri prin Lizeanu sau Ziduri Mosi.
Lucian
Partener forum

Da,dar eu mă refeream că relația Vitan-Marasesti este vitala pentru blocaje,cum au fost si ieri pe la Baba Novac cât și pe Văcărești(cu accidentul) pentru că în oricare din cele două părți este blocaj,relația Vitan-Marasesti,"ajută" tramvaiele sa evadeze din blocaj și să circule în cealaltă parte a orașului,Progresul sau Grozăvești.

Mihai2005
Utilizator nou

Întoarcerea pe linie continuă la C.F.R. Progresul este tare aiurea, iar argumentul cu lipsa alternativei rapide (nu 125) în cazul în care apar incidente la metrou mi se pare unul valid. Pentru ,,a împăca și capra și varza" (călătorii și TPBI), ar putea fi readuse măcar 418 și 420 la Eroii Revoluției, fiind cele mai lungi rute, respectiv 475 la Piața Sudului din cauză că deservește o comună mai aglomerată decât Vidra (Berceni).
Fişiere ataşate
Screenshot_20260404_102634_Maps.jpg
Screenshot_20260404_102634_Maps.jpg (129.71 KiB) Vizualizat de 368 ori
Lucian
Partener forum

Cu excepția stb,se pot face multe. Ca sa o luam așa,dar acolo după părerea mea, este treaba de "mic copil" cu ce se întâmplă de exemplu cu 135 în intersecția de la Vitan,sau cum am mai spus o și cu alte ocazii,619 chiar ajuta mult acum faptul că oprește în stația de tramvaie de la Dristor,sens Titan unde s ar putea menține treabă asta,chiar cu încălcarea de linii continua pentru că se aplica aceeași metoda ca și la tramvai și anume cu 2-3 secunde de a se schimba culoarea la semafor se trece de cele mai multe ori pentru a nu bloca intersecția.
Lucian
Partener forum

Lucian scrie: Lun Mar 30, 2026 4:13 pm 411 nu și-a făcut debutul încă prin noul 5,dar și a făcut astăzi prin...linia 7.
Și a făcut debutul astăzi...și în noul 5
Lucian
Partener forum

Daca tot s a "zgândărit" cu lucrările la Apa Nova la Posta Vitan, chiar nu se poate face un macaz improvizat pe repede înainte. Tot în caz de forță majoră a fost făcut și cel de pe sens invers....
Marian Andrei
Administrator

Nu se face.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Lucian
Partener forum

Bine,zona macazului ar veni undeva in zona celui de al doilea semafor...spre Mărășești
Continui sa cred că se va face,daca nu acum cândva,pentru că după cum am mai spus,daca se va închide și Mărășeștiul cu Goga,și spre sfârșitul anului se va putea circula cel puțin bucata de Pallady-1 Decembrie-Rebreanu și pe Mărășești și Șincai vor dura minim 2 ani lucrările,se va putea face o linie de tramvai cu ieșire din depoul Dudesti-Vitan-M.Bravu și restul traseului enumerat mai sus până la Ikea Pallady.
Asta pentru a nu rămâne nici linia de pe Vitan izolata cât și cea de pe Liviu Rebreanu.
Lucian
Partener forum

Cel mai probabil cel de la Basarab sa fie înainte de toate...
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/p ... wrtsKRV6IQ
Marian Andrei
Administrator

Basarab va fi primul, apoi cele 3 care sunt deja la licitatie. Victoriei probabil cel mai repede in 2027-2028.
Mobilitate.eu
TRANSPORT. INFRASTRUCTURA. MOBILITATE
Lucian
Partener forum

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”