Bun venit în cafeneaua virtuală Mobilitate.eu!

Cafeneaua virtuală Mobilitate.eu care în viitorul nu foarte depărtat va deveni realitate și reportajele Mobilitate.eu
Scrie răspuns
Ice
Utilizator avansat

O veste buna, singura neclaritate ar fi de ce se vrea achizitionarea a inca 20 de autobuze de 10m. Avem deja experienta nu foarte ok cu Kenturile mici.
Lucian
Partener forum

Sunt bune pentru liniile de noapte,dar și acestea sunt tot mai aglomerate.
punmeister
Utilizator avansat

Partea buna este la troleibuze, unde 45 de unitati pot inlocui si Citelis. Astfel am avea 267 de troleibuze noi (100 Solaris + 22 Yutong + 100 articulate + 45 anuntate acum) care sa tina toata reteaua.
Silviu
Utilizator avansat

Chiar este o veste bună! Măcar să reușim să inlocuim vehiculele vechi , apoi vom vedea, probabil că vor urma licitații, mai durează până vor vani.
Și eu am fost surprins de autobuzele de 10m, dar până la urmă decât deloc, e bine și așa!
Lucian
Partener forum

De ajuns,cu siguranță nu vor fi. Și nici de renunțat la citelis prea ușor,în condițiile în care după ce se va termina,sau Intr o mai mare măsură nebunia cu modernizările,șantierele la linii,cu siguranță,cererea /capacitatea de transport va crește și mai mult. Mai ales și cu aceea treabă,daca se va pune in practica de la anul cu mașinile poluante in zona centrala și așa mai departe...
Ice
Utilizator avansat

Lucian scrie: Mie Oct 07, 2026 5:54 pm Sunt bune pentru liniile de noapte,dar și acestea sunt tot mai aglomerate.
N-as zice nici asa. Intr-adevar, liniile de noapte sunt si ele din ce in ce mai folosite, mai ales daca sunt evenimente in zona centrala, se pleaca full de la Unirii.
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafeneaua și reportajele Mobilitate.eu”