Am văzut și eu zilele trecute(mai pe la inceputul săptămânii) pe unii in veste portocalii și verzi,atât în intersecția de la Dristor/Mihai Bravu(erau chiar printre tramvaie) în dreptul macazului,așteptau să facă tramvaiele stânga pe Mihai Bravu, că se dădeau înapoi pe linie,era unul cu un "carnețel" și un altul cu "metrul" după el,care din loc în loc,mai "masura" pe acolo. Nu știu,daca erau de pe la primărie sau de la PORR. Cert este,că nu scria nimic pe veste(din ce am apucat sa vad).Și mai erau tot așa alți doi,pe Camil Ressu,până în stația de la Dristorului,tot așa printre tramvaie,pe linie mergeau/erau. Tot așa nu știu cu ce treabă...
Apropo,sunt curios daca se confirma pentru că am văzut și la "concurenta" că s ar remonta firul pe Dudești,intrarea dinspre Dristor și dacă se apuca cu modernizarea pe Dudești din celălalt capăt. De altfel,cum am mai tot spus pe aici,unde lucrările la termoficare din zona,vor mai dura și dacă mai începe și discuția cu lărgirea Dudestiului și implicit cu pasajele din zona,cumva vor trebuie sa se sincronizeze cu toate aceste lucrări din intersecție.
https://vm.tiktok.com/ZNRtbuApS/